U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

vorige

Microsoft Discover Workshops

Wil je zelf ervaren hoe het is om gebruik te maken van de werkplek van de toekomst? Beleef het!

Direct inplannen

Microsoft Discover Workshops

Wat is de werkplek van de toekomst? Kan wat je nu doet, niet makkelijker? Hoe snel kun je slimmer, sneller en efficiënter gaan werken? Hoe ver weg is de toekomst? Het zijn vragen die regelmatig aan ons gesteld worden. Het zijn vragen die wij kunnen beantwoorden.

Maar misschien kunnen we het je beter laten beleven. Als er namelijk één ding geldt binnen de wereld van IT? Dan is het wel dat je moet blijven innoveren om mee te blijven groeien met alle mogelijkheden. Wat vandaag werkt, is morgen achterhaald. Ga mee naar Microsoft of volg een workshop bij ons op kantoor!

Tredion kantoor

In onze Discover Workshops gaan we aan de slag met een virtuele omgeving en werken we met Microsoft 365 zoals Microsoft en Tredion het voor ogen hebben. Je ervaart uit eerste hand wat er mogelijk is en hoe gemakkelijk je ermee aan de slag kunt gaan. De sessie zal vooral de focus hebben op samenwerken in Microsoft Teams. Het doel is jou genoeg inspiratie te geven om dingen vanaf morgen bij jouw organisatie nog slimmer te gaan doen!

Plan kosteloos een online workshop in:

direct inplannen

direct inplannen

Plan kosteloos een workshop met jouw management team:

Zou je graag met jouw management team een workshop willen doen? Dit kan ook! Bij Tredion hebben wij een ruimte ingericht waar coronaproof deelgenomen kan worden. We kunnen in overleg een datum plannen waarop jullie van harte welkom zijn bij ons op kantoor.

Wij werken o.a. samen met deze partners: