U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.
Blog

Het leerpad van Jordy

In ‘Het leerpad van’ vertellen collega’s over de ontwikkeling die zij hebben doorgemaakt binnen Tredion. Van het het volgen van cursussen tot het ontdekken van de betekenis van Next Level. Vandaag spreken we de 25-jarige Jordy Kouvelt, ICT Engineer. Hij werkt ondertussen zo’n 6 jaar bij Tredion en vertelt over zijn leerpad.

Van stagiair naar ICT expert

Voor de afronding van mijn ICT opleiding ging ik stagelopen bij Tredion. Meteen voelde ik me thuis bij Tredion, dat is ook wel gebleken want na mijn stageperiode mocht ik blijven voor een functie op de helpdesk. Mijn persoonlijke doel was om uiteindelijk de buitendienst in te gaan. Het is begonnen met af en toe een klusje buiten, maar grotendeels nog wel op de helpdesk. Dit is in de loop van de tijd juist omgedraaid. Nadat ik me goed op mijn plek voelde in de buitendienst ben ik helemaal overgegaan. Rond die tijd kwam er een tekort op de telecomafdeling. Van Sander en Evert kreeg ik de vraag of ik het zag zitten om telecom erbij te doen. Dit was niet waar ik voor op school had gezeten, maar het was leuker dan verwacht en uiteindelijk heb ik er geen moment spijt van gehad. In mijn tijd bij telecom heb ik veel geleerd waar ik nu nog veel aan heb. Uiteindelijk heb ik de telecomafdeling verlaten om me volledig te richten op IT buitendienst. Dit bevalt tot nu toe erg goed!

‘Mijn persoonlijke doel was om uiteindelijk de buitendienst in te gaan.’

 

Wat is jouw grootste ontwikkeling binnen Tredion? Als je net van school komt en direct bij een bedrijf begint merk je hoe anders het er in de praktijk aan toe gaat. Dit was in het begin natuurlijk erg wennen. Bij veel vragen of problemen had ik dan ook hulp van een meer ervaren collega nodig. De grootste ontwikkeling is dat ik nu het grootste deel zelf kan afhandelen. Dit scheelt uiteraard veel tijd wat voor de klant ook weer positief is. Natuurlijk komen er nog genoeg projecten of losse tickets naar voren die je het beste samen kunt oplossen. Geen probleem wat mij betreft, teamwork is mooi!

Tredion University 

Buiten al de praktijk heb ik in de tijd bij Tredion verschillende Microsoft certificaten behaald: Windows 10 (Modern Desktop), Office 365, Azure (Intune, MDM). Dit doe ik aan de Tredion University, waar je dus verschillende (technische) cursussen kunt volgen. Benieuwd naar de Tredion University? Onze collega Marie-Janne vertelt hier over de mogelijkheden!

‘Iedereen doet zijn best om een zo goed mogelijke oplossing voor de klant te vinden. Dat zie je ook terug in waar we voor gaan: Next Level.’

 

Wat maakt werken bij Tredion zo leuk? Tredion is een hecht team. Dat maakt (samen)werken bij Tredion voor mij leuk! Iedereen doet zijn best om een zo goed mogelijke oplossing voor de klant te vinden. Dat zie je ook terug in waar we voor gaan: Next Level. Voor mij is dat net die extra stap zetten voor de klant. Soms iets wat ze niet verwachten. Bijvoorbeeld helpen bij het ophangen van een TV die toevallig net geleverd wordt bij de klant, even stofzuigen als je een access point hebt opgehangen. Dat soort (kleine) dingen brengen vaak een glimlach op het gezicht van de klant. Daar doen we het voor!

Next Level werken bij Tredion

Wil je ook Next Level werken bij Tredion? Bekijk dan direct onze vacatures of neem contact met ons op.

Bekijk onze vacatures

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Jordy Kouvelt,
hij vertelt je er graag meer over

ICT Engineer Buitendienst

→ Stuur een e-mail

Meer verhalen

Wij werken o.a. samen met deze partners:

https://www.barracuda.com https://www.kpn.com https://www.microsoft.com/nl-nl/ https://thecue.nl https://www.dell.com/nl-nl https://www.duopact.nl/nl/ https://www.nitsolutions.nl