U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.
Blog

Het leerpad van Femke

In ‘Het leerpad van’ vertellen collega’s over de ontwikkeling die zij hebben doorgemaakt binnen Tredion.  Vandaag spreken we de Femke Cornelissen, teamleider van het Business Productivity team. Ze werkt ondertussen zo’n 8 jaar bij Tredion en vertelt over haar leerpad.

Zo leerde ik Tredion kennen

Mijn naam is Femke Cornelissen. Ik heb een prachtig mannengezin van twee kinderen en woon in Papendrecht. Al voordat ik bij Tredion kwam werken zo’n 8 jaar terug kende ik de organisatie al erg goed!

Ik werkte voor mezelf en had Tredion als opdrachtgever. Ik werkte ook mee aan de opstart van zusterorganisaties Duopact en Counta. Naast het werk startte ik een thuisstudie hbo marketing. Er is een hoop veranderd als ik naar mijn rollen terugkijk. Zo hield ik de agenda van onze directeur Jan bij, startte ik onze security propositie mee op en deed ik alle telefonie aanvragen en verwerkingen. Juist zo leerde ik de organisatie nog beter kennen!

Toen ik officieel in dienst kwam ging ik aan de slag als marketeer. In deze rol zagen we de behoeften van de klant veranderen. Er was in het begin veelal behoefte aan uitleg over de Microsoft producten. Hierdoor begon mijn rol om te buigen naar trainer. Eerst een uurtje in de week, maar al snel elke week een aantal trainingen. Ik begon mij meer en meer te verdiepen in Microsoft. Tijd voor meer focus!

De overstap naar Business Productivity

Na 4 jaar als marketeer hebben we binnen Tredion besloten een team op te zetten genaamd ‘Business Productivity’. Ik behaalde mijn Office certificeringen als trainer, maar ging ook de techniek in door het behalen van SharePoint certificeringen.

Sinds 2019 ben ik teamleider geworden. Als teamleider heb ik de taak om het team door te ontwikkelen evenals productontwikkeling. Dat in combinatie met het verder helpen van onze klanten maakt mijn baan ontzettend leuk!

Adoptie en verandermanagement

In 2019 mocht ik mijn Prosci Changemanagement papieren behalen, wat ons tot op de dag van vandaag uniek maakt als ICT-organisatie. Adoptie, ook wel het meekrijgen van mensen in veranderingen, dat is waar ons team om draait. Met het Business Productivity team inspireren we mensen door Discover workshops en begeleiden we klanten door het Microsoft 365 proces heen tijdens of na het project omtrent doelen, scenario’s, werkafspraken, trainingen en communicatie.

‘Adoptie: dat is waar ons team vandaag de dag om draait.’

 

Kennisdelen staat centraal

Ik vind het belangrijk om te blijven ontwikkelen en dat kan in deze branche altijd. Er zijn dan ook elke dag nieuwe ontwikkelingen. Zo mag ik mij sinds een ruim een half jaar specialist binnen Tredion noemen. Ik neem mijn collega’s mee in nieuwe ontwikkelingen door het organiseren van kennis events, bezoek conferenties, maak blogs voor onze klanten en voor andere techies en neem YouTube instructievideo’s op.

Waar ik het meest trots op ben? Dat zijn de mensen die Tredion elke dag weer Tredion maken. Het maakt mij oprecht trots om de hele club bij elkaar te zien. Ik ben hier op jonge leeftijd begonnen toen er nog niet zoveel collega’s waren en nu zijn we uitgegroeid tot een serieuze, mooie organisatie. En daar mag ik onderdeel van zijn!

Wat ik zo leuk vind aan werken bij Tredion? Je kunt je blijven ontwikkelen. Als je je gevoel volgt en uitspreekt waar je naartoe wilt, dan zijn er kansen genoeg! Dat blijkt maar weer uit mijn leerpad. En natuurlijk de klanten, zij maken het bijzonder. Elke dag kun je weer een kijkje in de keuken nemen bij diverse organisaties en kun je ze echt verder helpen.

‘Je kunt je blijven ontwikkelen!’

 

Next Level betekent voor mij…

Vooruitkijken! Waar gaat je organisatie naartoe? Waar liggen de behoeftes van de collega’s? Wat is er allemaal mogelijk? Alleen zo zorg je dat je als organisatie voorop blijft lopen ten opzichte van de concurrentie en zo zorg je ook dat jouw werknemers enthousiast blijven.

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Femke Cornelissen- de Bruin,
ze vertelt je er graag meer over

Business Productivity Specialist

→ Stuur een e-mail

Meer verhalen

Wij werken o.a. samen met deze partners:

https://www.barracuda.com https://www.kpn.com https://www.microsoft.com/nl-nl/ https://thecue.nl https://www.dell.com/nl-nl https://www.duopact.nl/nl/ https://www.nitsolutions.nl