5 beloftes als je
werkt bij 
Tredion

Door Jan van Wijgerden


In deze blog vertellen
we je welke beloftes
wij onze collega’s doen.

Wat vind je gegarandeerd
terug als je
werkt bij Tredion?

Belofte #1
De Tredion 
cultuur

Gedreven, innovatief, plezier en teamgeest; zo herken je een echte Tredionner.
Dit is waar we voor gaan en voor staan. We zijn gedreven om altijd het maximaal haalbare te halen voor onszelf en onze klanten. Daarom gebruiken wij de nieuwste, innovatieve technieken. En dit alles doen we met plezier; dat is volgens ons net zo belangrijk om goede prestaties neer te kunnen zetten.

Belofte #2
Ontwikkeling

Bij Tredion krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Samen met je teamleider stippel jij jouw leerpad. Dit doen wij aan de hand van een persoonlijk ontwikkelplan.
Wat zijn jouw ambities? Waar wil je heen?
En wat heb je hiervoor nodig?

Belofte #3
Innovatie

Wij werken alleen met technologie waar we écht in geloven. Daarom testen wij zelf de allerlaatste oplossingen en implementeren we nieuwe technologieën. We zetten altijd een extra stap voor onze klanten; we gaan voor the Next Level. Dit doen we door altijd up-to-date te zijn van de laatste innovatieve ICT-oplossingen.

Belofte #4
Bedrijfsuitjes

We houden wel van een uitje! Van een VR experience of escaperoom tot aan een cocktail workshop of bowlen. Eens per jaar proberen we ook met elkaar een weekend weg te gaan. Dit jaar staat een weekend Scheveningen op de planning. Als kers op de taart zijn we voor ons twintigjarig bestaan naar Kroatië geweest!

Belofte #5
Maatschappelijk
betrokken

We vinden het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Daarom sponsoren we lokale sportteams, initiatieven en goede doelen die dichtbij onze collega’s staan. Ook hebben we een zaalvoetbalteam genaamd ‘Team Tredion’ waar collega’s zich voor kunnen opgeven.

Wil jij ook naar
the Next Level?

Beschik jij over het Tredion DNA?
En ben je enthousiast om bij ons te komen werken?

van onze laatste ontwikkelingen

Blijf op de hoogte