hero-image-3

Security


Datalekken, virussen, hacken, ransomware zoals cryptolockers; het zijn de bedreigingen waar bedrijven steeds vaker mee worden geconfronteerd. Neem maatregelen. Laat Tredion jouw digitale gegevens bewaken.

Beveiliging 

Beveiligen van klantgegevens is een van onze speerpunten. Tredion is sinds haar oprichting actief met het beveiligen van de bedrijfsgegevens. Wij zijn voorloper op het gebied van security. Met ons team dat gespecialiseerd is in online veiligheid bewaken wij jouw gegevens en die van jouw klanten.

Cybercriminaliteit

Om te voorkomen dat jouw bedrijf het slachtoffer wordt van cybercriminaliteit bewaken wij jouw bedrijfsgegevens en IT-verkeer. Wij beschermen jouw mailboxen tegen spam, virussen en malware. Wij werken met Barracuda firewalls en voeren een gedegen wachtwoordbeheer. Hierdoor kan er op iedere locatie veilig worden gewerkt. Bovendien hoeft je zelf geen updates uit te voeren. Wij zorgen ervoor dat de beveiliging altijd van het hoogste niveau is. Jouw systeem is altijd up-to-date en betrouwbaar.


Trainingen voor jouw werknemers

Tredion verzorgt ook trainingen voor jouw werknemers. Wij maken ze bewust van de risico’s. Hierdoor zijn zij bedacht op onveilige situaties. De beste beveiliging van jouw bedrijfsgegevens is alert personeel!

Kan ik je helpen?