hero-image-3

ICT & Telecom

ICT-oplossingen van Tredion zorgen ervoor dat jouw medewerkers slim en efficiënt kunnen werken.

 

Feilloze ICT-omgeving

Altijd en overal. ICT en telecom vormen de ruggengraat van jouw bedrijf. Je moet er blindelings op kunnen vertrouwen. Dat staat bij Tredion buiten kijf. Maar wij gaan verder. Wij zijn van mening dat ICT en telecom jouw bedrijf moeten passen als een maatpak. Tot in detail. Alleen dan dragen ICT en telecom in de volle breedte bij aan het professioneel laten presteren van jouw bedrijf. Dat betekent dat onze adviseurs zich uitvoerig verdiepen in het DNA van jouw bedrijf.

Jouw bedrijf, de processen en de bedrijfsspecifieke wensen vormen het uitgangspunt van ons advies. Wij leveren vervolgens maatwerk; van clouddiensten tot een complexe IT-infrastructuur. Wij richten jouw ICT en telecom zo in dat het naadloos aansluit op jouw situatie. Wij zorgen voor feilloos werkende servers, een betrouwbaar netwerk, hardware, zoals laptops, printers en smartphones, software, clouddiensten en communicatiemiddelen. Tredion is Microsoft Gold Partner; jouw garantie voor kwaliteit en deskundigheid.

 

Innovatief 

Tredion is een jonge, innovatieve, enthousiaste en bevlogen ICT-specialist met passie voor het vak. Wij zijn continu alert op innovaties die bedrijven beter laten presteren. Hierdoor zijn wij in staat de laatste technische ontwikkelingen meteen toe te passen. Wij laten jou slimmer werken; papierloos met een volledig geautomatiseerde boekhouding, Yammer, OneNote, etc. Wij bieden jou innovaties die jouw bedrijfsresultaat direct ten goede komen.

 

Deskundig

Tredion is drie maal Gold Partner van Microsoft. Wij durven te stellen dat wij specialist zijn op het gebied van Microsoft Office 365 (Office 365 Online, Outlook, One Drive, etc.). Je kunt rekenen op ons deskundig advies.

Vanzelfsprekend verzorgt Tredion het complete beheer en onderhoud van ICT- en telecomtoepassingen. Daarnaast geven wij jouw medewerkers trainingen voor het efficiënt en slim gebruiken van nieuwe toepassingen.

Tredion levert alle hardware die nodig is om werkplekken professioneel in te richten. Of het nu gaat om een vaste of flexibele werkplek, Tredion houdt rekening met jouw specifieke wensen. Wij leveren desktops, laptops, tablets en smartphones, maar ook printers en telefoon- of tablethoezen. Allemaal met de service en garantie die je van ons mag verwachten.

Meer informatie?