U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

vorige

Lunchsessies

Wil je slimmer leren werken met diverse onderdelen van Microsoft 365? Meld je dan aan voor een van onze lunchsessies en ontdek alle mogelijkheden!

Direct inplannen

Interactieve trainingen

Wil jij leren hoe je het meeste uit jouw Microsoft 365 omgeving kunt halen? Tijdens onze lunchsessies nemen wij je mee in interactieve trainingen over de mogelijkheden van het Microsoft platform. Elke training bespreken we een specifiek onderdeel. Van OneNote tot Teams en van Outlook tot SharePoint.

Adoptie Team

Hoe ziet zo’n lunchsessie eruit?

Tijdens onze lunchsessies gaan we aan de slag met diverse onderdelen van het Microsoft 365 platform. Werk jij met Microsoft 365? Dan zijn deze trainingen geschikt voor jou! Denk aan OneNote, Outlook, Microsoft Teams, SharePoint en meer. Elke training bespreken we een specifiek onderdeel. We laten je zien hoe je hiermee kunt werken en we geven je handige tips & tricks. Tijdens de training ga je aan de slag op een van onze Surface-apparaten. Je leert door te doen!

  • Haal het meeste uit het Microsoft 365 platform
  • Werk met een optimaal ingerichte moderne werkplek
  • Stel vragen aan onze ICT-specialisten
  • Handige tips & tricks

Praktische informatie

Je bent van harte welkom op ons hoofdkantoor voor de trainingen (Avelingen-West 11, 4202 MS Gorinchem). Rondom het kantoor is voldoende parkeergelegenheid. De kosten voor de training en de bijbehorende lunch bedragen 350 euro per persoon per training (exclusief BTW).

Ben jij erbij? Je hoeft geen apparatuur mee te nemen. Wij zorgen voor een kant en klare Microsoft 365 omgeving waar je tijdens de training mee kunt werken. Je mag uiteraard ook je eigen spullen meenemen als je dit fijner vindt.

Plan jouw lunchsessie in:

Er zijn op dit moment geen lunchsessies ingepland. Hou deze pagina in de gaten voor nieuwe data. Het is wel mogelijk om een sessie in te plannen samen met jouw collega’s. Hieronder vind je meer informatie over deze teamsessies!

Plan een sessie in met jouw team:

Zou je graag met jouw team een lunchsessie willen bijwonen? Dit kan ook! Je kunt met maximaal 5 personen deelnemen aan een training bij ons op kantoor. De kosten voor de training en de bijbehorende lunch bedragen in totaal 750 euro (exclusief BTW). Tijdens het inschrijven kun je de gewenste datum en tijd kiezen.

Wil je de training volgen op een eigen gekozen locatie? Dat is geen probleem! Let wel op: de lunch wordt dan niet verzorgd en er worden voorrijkosten gerekend.

direct inplannen

direct inplannen

Wij werken o.a. samen met deze partners: