U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Security Scan

Een compleet overzicht van jouw IT security. Zie direct hoe jouw organisatie presteert op basis van de 8 lagen van security!

Gratis Tredion Security Scan

Jaarlijks krijgt ongeveer 50% van de bedrijven met meer dan 10 werknemers te maken met cyberincidenten. Deze incidenten worden vaak veroorzaakt door technische storingen en menselijke fouten, maar ook cybercriminelen kunnen voor veel schade zorgen. Weet jij wat de actuele stand van jouw security is? Doe de scan!

Plan jouw Security Scan in

Tredion kantoor security scan

Wat is de Tredion Security Scan?

Tijdens een sessie van circa 60 tot 90 minuten lopen wij door de security omgeving van jouw organisatie. Onze collega Marc van Erp  loopt tijdens deze sessie door de 8 lagen van security heen en stelt hierbij vragen over jouw ICT-omgeving (geen technische kennis benodigd). Vervolgens stellen wij, op basis van de resultaten, een rapport voor je op. Hier plannen we een separate afspraak voor in zodat we de resultaten helder kunnen toelichten. Uiteraard sturen we dit rapport ook op aan het einde van deze afspraak. In dit rapport vind je onder andere per security laag een score met handige tips & tricks om jouw security te verbeteren.

De 8 lagen van security

Noem ons te beschermend, maar onze klanten veilig houden is één van onze belangrijkste taken. Daarom hanteren wij een meerlaagse beveiliging, ontworpen om je gegevens te beschermen. Deze lagen geven uiteindelijk een optimaal beeld van de status van jouw IT-security.  De IT-security scan wordt gevormd door de 8 lagen van security die we hieronder kort toelichten.

Laag 1: Bewustzijn
Ruim de helft van security-calamiteiten wordt veroorzaakt door gebruikers. Wist je dat 83% van Nederlandse werknemers in phishing trapt!? En slechts 41% van gebruikers kent het beleid ten aanzien van digitale veiligheid. Alleen al door bewustzijn van medewerkers te vergroten, weet je binnen jouw organisatie risico’s sterk te beperken.

Laag 2: Beleid
Cybersecurity staat én valt met goed beleid. Wat moet je hiervoor allemaal doen en waar moet je allemaal aan denken?

Laag 3: Monitoring
Het is belangrijk dat je inzichten hebt in de security binnen jouw organisatie. Hierdoor kan je makkelijk schakelen bij calamiteiten. Vooruitzien is beter dan genezen.

Laag 4: Data security
Hoe secure is jouw data? Maak jij van alle data een back-up? Deze vragen staan centraal. 

Laag 5: Applicatie
Het beheren en controleren van je applicaties geeft je een duidelijk inzicht in de kansen binnen jouw organisatie.

Laag 6: Endpoint Security
Endpoint Security is een strategie waarbij beveiligingssoftware wordt gedistribueerd naar devices, maar centraal wordt beheerd. Endpoint Security zorgt voor de optimale veiligheid binnen jouw organisatie.

Laag 7: Netwerk/ Systeem
Een netwerksysteem is een computersysteem dat gebaseerd is op een netwerk van computers. Hoe goed is jouw netwerk en systeem beveiligd en hoe groot is de kans dat je slachtoffer kan worden
van cybercrime. Deze vragen staan centraal in dit onderdeel van de security scan.

Laag 8: Fysiek
Fysieke beveiliging is een onderdeel van de security scan omdat alle bedrijfsmiddelen ook fysieke beveiliging nodig hebben. Hoe is jouw hardware beveiligd?

Waar schiet jouw security tekort?

Doe de scan online of bij jullie of ons op kantoor en ontdek waar jouw security tekort schiet. Bovendien krijg je tips om jouw security naar the Next Level te brengen!

Plan jouw Security Scan in

Wij werken o.a. samen met deze partners: