U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Sector Overig

Ook voor ondernemers in andere branches zijn we - met meer dan 20 jaar ervaring en up-to-date kennis - je partner voor ICT-advies.

Jouw business: jouw kracht

Jouw onderneming is niet in een hokje te plaatsen. Je hebt je eigen unieke kenmerken en behoefte om jouw netwerkomgeving daarop in te richten, dat ICT-landschap moet tiptop in orde zijn. Je wilt geadviseerd worden over de juiste technologieën en tools om zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen ondernemen. Je zoekt een partner die je kunt vertrouwen en waarvan je zeker weet dat je het juiste strategische advies ontvangt. Voor de korte én de lange termijn.

Tredion voor jouw organisatie

Onze visie luidt: “Wij zorgen dat je continu klaar bent voor de toekomst.” Het lijkt een simpele zin, maar er zit veel meer in dan op het eerste gezicht lijkt. Wij willen je ontzorgen, een partner zijn die weet wat goed is voor jouw bedrijf. Daar nemen we onze verantwoordelijkheid in. We zorgen dat jij met techniek een voorsprong hebt op jouw concurrentie. En dat alles terwijl jouw bedrijf kan focussen op haar eigen business. Techniek is een ondersteunende factor, je mag er nooit hinder van ondervinden. Next Level ICT, dat is wat wij beloven.

 

Wist je dat?

✔ Tredion ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd is?

✔ Wij drie keer Microsoft Gold en een keer Silver partner zijn?

✔ Wij een ethical hacker in dienst hebben om cybercrime voor te zijn?

✔ Wij MKB-bedrijven sinds 1999 al klaar maken voor de toekomst?

Je bent in goed gezelschap

Je bent in goed gezelschap

Wat klanten over ons zeggen

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is een echt partnership. Tredion levert niet alleen, maar denkt ook proactief met ons mee. Daarnaast zorgen ze voor de veiligheid van onze gegevens en dat onze systemen toekomstproof blijven. Zo kunnen onze medewerkers hun tijd besteden aan waar het in ons vak om gaat: aandacht voor het kind.

Julliëtte Haarsma | Stichting Kindercentra Gorinchem

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

Ons kenniscentrum

Wij werken o.a. samen met deze partners: