U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Sector Dienstverlening

Als MKB-ondernemer behoefte aan een strategische partner voor ICT-oplossingen? We zijn er voor nu en voor de toekomst!

Jouw business: Dienstverlening

Jij bent een ondernemer. Je hebt een team om je heen gebouwd dat iedere dag bezig is om jouw klanten optimaal te bedienen. Je wilt dat zij de juiste werkomgeving hebben, dat klanten jou goed kunnen bereiken en dat er slim en efficiënt gewerkt wordt. Maar wel tegen kosten die in verhouding staan. Je wilt weten waar je aan toe bent, alleen dan kun jij gerust ondernemen.

Tredion voor Dienstverlenend MKB

Jij wilt het gewoon goed geregeld hebben. Bij Tredion begrijpen we dat. We zijn zelf per slot van rekening ook een dienstverlenende MKB-onderneming. De bereikbaarheid moet perfect zijn. In het geval van een storing moet je snel weer ‘online’ zijn en geen gedoe met een factuurtje per kwartier. Daarom hebben we een helpdesk die onbeperkt helpt. Zo weet jij waar je maandelijks aan toe bent en kun je zonder terughoudendheid contact met ons opnemen als je een vraag hebt. Onze contracten zijn bijna allemaal maandelijks opzegbaar. Wij vertrouwen erop dat we jou kunnen helpen op een manier die jou past! Next Level ICT, met Tredion ben je klaar voor de toekomst!

 

Wist je dat?

✔ Tredion ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd is?

✔ Wij drie keer Microsoft Gold en een keer Silver partner zijn?

✔ Wij een ethical hacker in dienst hebben om cybercrime voor te zijn?

✔ Wij MKB-bedrijven al sinds 1999 van dienst zijn?

Je bent in goed gezelschap

Je bent in goed gezelschap

Wat klanten over ons zeggen

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is een echt partnership. Tredion levert niet alleen, maar denkt ook proactief met ons mee. Daarnaast zorgen ze voor de veiligheid van onze gegevens en dat onze systemen toekomstproof blijven. Zo kunnen onze medewerkers hun tijd besteden aan waar het in ons vak om gaat: aandacht voor het kind.

Julliëtte Haarsma | Stichting Kindercentra Gorinchem

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

Ons kenniscentrum

Wij werken o.a. samen met deze partners: