U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Sector Kinderopvang

Focus op de opvang en ontwikkeling van de kinderen? Begrijpelijke ICT-support en er verder geen omkijken naar hebben? Dat is ónze focus!

Jouw Business: Kinderopvang

Voor jou als ondernemer in de kinderopvang is er eigenlijk maar één ding echt belangrijk: die kinderen, je wil dat zij zich thuis voelen. Jouw ICT moet je niet afleiden maar ondersteunen.

Tredion voor de kinderopvang

Binnen de sector kinderopvang valt nog veel te winnen met techniek. Presentaties en de dossiers van de kinderen kunnen worden gedigitaliseerd. Informatie kan toegankelijk gemaakt worden voor medewerkers van alle filialen, uiteraard op een beveiligde manier. En werkt er een keertje iets niet naar behoren? Dan wil je contact opnemen met een helpdesk die je begrijpt en het ook oplost. En dat doen wij bij Tredion, want wij zijn specialist binnen jouw sector!

 

Wist je dat?

✔ Tredion ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd zijn?
✔ Al onze medewerkers in het bezit zijn van een VOG?
✔ Wij Microsoft Education partner zijn?
✔ Wij ruime ervaring hebben met verschillende kinderopvangorganisaties?

Je bent in goed gezelschap

Je bent in goed gezelschap

Wat klanten over ons zeggen

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is een echt partnership. Tredion levert niet alleen, maar denkt ook proactief met ons mee. Daarnaast zorgen ze voor de veiligheid van onze gegevens en dat onze systemen toekomstproof blijven. Zo kunnen onze medewerkers hun tijd besteden aan waar het in ons vak om gaat: aandacht voor het kind.

Julliëtte Haarsma | Stichting Kindercentra Gorinchem

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

Ons kenniscentrum

Wij werken o.a. samen met deze partners: