U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Kinderopvang

Focus op de opvang en ontwikkeling van de kinderen? Begrijpelijke ICT-support en er verder geen omkijken naar hebben? Dat is ónze focus!

afspraak maken neem contact op

Jouw Business: Kinderopvang

Voor jou als ondernemer in de kinderopvang is er eigenlijk maar één ding echt belangrijk: die kinderen, je wil dat zij zich thuis voelen. Jouw ICT moet je niet afleiden maar ondersteunen.

Kinderopvang SKGTredion voor de kinderopvang

Binnen de sector kinderopvang valt nog veel te winnen met techniek. Presentaties en de dossiers van de kinderen kunnen worden gedigitaliseerd. Informatie kan toegankelijk gemaakt worden voor medewerkers van alle filialen, uiteraard op een beveiligde manier. En werkt er een keertje iets niet naar behoren? Dan wil je contact opnemen met een helpdesk die je begrijpt en het ook oplost. En dat doen wij bij Tredion, want wij zijn specialist binnen jouw sector!

 

Wist je dat?

✔ Tredion ISO 27001 gecertificeerd is?
✔ Al onze medewerkers in het bezit zijn van een VOG?
✔ Wij Microsoft Education partner zijn?
✔ Wij ruime ervaring hebben met verschillende kinderopvangorganisaties?

Je bent in goed gezelschap

Next Level in de praktijk

Wat klanten over ons zeggen

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Stichting Kinderopvang en Peuterspeelzaalwerk Culemborg

Het is een echt partnership. Tredion levert niet alleen, maar denkt ook proactief met ons mee. Daarnaast zorgen ze voor de veiligheid van onze gegevens en dat onze systemen toekomstproof blijven. Zo kunnen onze medewerkers hun tijd besteden aan waar het in ons vak om gaat: aandacht voor het kind.

Julliëtte Haarsma | Stichting Kindercentra Gorinchem

Ons kenniscentrum

Wij werken o.a. samen met deze partners: