U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Dienstverlening

Als MKB-ondernemer behoefte aan een strategische partner voor ICT-oplossingen? We zijn er voor nu en voor de toekomst!

afspraak maken neem contact op

Jouw business: Dienstverlening

Jij bent een ondernemer. Je hebt een team om je heen gebouwd dat iedere dag bezig is om jouw klanten optimaal te bedienen. Je wilt dat zij de juiste werkomgeving hebben, dat klanten jou goed kunnen bereiken en dat er slim en efficiënt gewerkt wordt. Maar wel tegen kosten die in verhouding staan. Je wilt weten waar je aan toe bent, alleen dan kun jij gerust ondernemen.

Tredion op bezoek bij klant Ciparo

Tredion voor Dienstverlenend MKB

Jij wilt het gewoon goed geregeld hebben. Bij Tredion begrijpen we dat. We zijn zelf per slot van rekening ook een dienstverlenende MKB-onderneming. De bereikbaarheid moet perfect zijn. In het geval van een storing moet je snel weer ‘online’ zijn en geen gedoe met een factuurtje per kwartier. Daarom hebben we een helpdesk die onbeperkt helpt. Zo weet jij waar je maandelijks aan toe bent en kun je zonder terughoudendheid contact met ons opnemen als je een vraag hebt. Onze contracten zijn bijna allemaal maandelijks opzegbaar. Wij vertrouwen erop dat we jou kunnen helpen op een manier die jou past! Next Level ICT, met Tredion ben je klaar voor de toekomst!

 

Wist je dat?

✔ Tredion ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd is?

✔ Wij drie keer Microsoft Gold en een keer Silver partner zijn?

✔ Wij een ethical hacker in dienst hebben om cybercrime voor te zijn?

✔ Wij MKB-bedrijven al sinds 1999 van dienst zijn?

Je bent in goed gezelschap

Next Level in de praktijk

Wat klanten over ons zeggen

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

Ons kenniscentrum

Wij werken o.a. samen met deze partners: