U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

vorige

Andere sector

Ook voor ondernemers in andere branches zijn we - met meer dan 20 jaar ervaring en up-to-date kennis - je partner voor ICT-advies.

afspraak maken neem contact op

Jouw business: jouw kracht

Jouw onderneming is niet in een hokje te plaatsen. Je hebt je eigen unieke kenmerken en behoefte om jouw netwerkomgeving daarop in te richten, dat ICT-landschap moet tiptop in orde zijn. Je wilt geadviseerd worden over de juiste technologieën en tools om zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen ondernemen. Je zoekt een partner die je kunt vertrouwen en waarvan je zeker weet dat je het juiste strategische advies ontvangt. Voor de korte én de lange termijn.

Tredion op bezoek bij een klant Tredion voor jouw organisatie

Onze visie luidt: “Wij zorgen dat je altijd klaar bent voor de toekomst.” Het lijkt een simpele zin, maar er zit veel meer in dan op het eerste gezicht lijkt. Wij willen je ontzorgen, een partner zijn die weet wat goed is voor jouw bedrijf. Daar nemen we onze verantwoordelijkheid in. We zorgen dat jij met techniek een voorsprong hebt op jouw concurrentie. En dat alles terwijl jouw bedrijf kan focussen op haar eigen business. Techniek is een ondersteunende factor, je mag er nooit hinder van ondervinden. Next Level ICT, dat is wat wij beloven.

Wist je dat?

  • Tredion ISO 27001 gecertificeerd is?
  • Wij vier keer Microsoft Gold en zes keer Silver partner zijn?
  • Wij een ethical hacker in dienst hebben om cybercrime voor te zijn?
  • Wij meer dan 300 klanten in verschillende sectoren bedienen?
  • Wij sinds 1999 onze klanten klaar maken voor de toekomst?

Ook Next Level ICT? Als complete ICT-dienstverlener hebben wij ruime ervaring in diverse sectoren. Onze specialisten zijn je graag van dienst! Neem contact met ons op of maak hier direct een afspraak.

Je bent in goed gezelschap:

Next Level cases

Boek nu jouw gratis en persoonlijke strategische sessie!

Wat zijn je uitdagingen en je ambities? Hoe heb jij je netwerkomgeving en bedrijfsprocessen nu ingericht? We leren je graag kennen om écht goed advies te geven. afspraak maken

Hier zijn we trots op:

Wat klanten over ons zeggen

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Wij werken o.a. samen met deze partners: