U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Sector Advocatuur

Een onvoorwaardelijk betrouwbaar netwerk met optimale beveiliging. Je zoekt een partner van hoog niveau waar je op kunt vertrouwen?

Jouw Business: Advocatuur

Cliënten en hun vraagstukken. Efficiëntie en veiligheid zijn een vereiste. Jouw cliënten hebben hoge verwachtingen van jouw firma, dus jij van jouw netwerkomgeving. Jouw uren zijn kostbaar; die wil je dus aan cliënten besteden.

Tredion voor de advocatuur

Met onze Barracuda firewalls hebben wij een perfecte enterprise beveiligingsoplossing voor het MKB. Wij weten zeker dat we jouw cybersecurity optimaal inrichten. Deze firewalls kunnen wij extern monitoren en updaten. Onze ervaring in de advocatuur heeft ervoor gezorgd dat we een geteste case hebben die voldoet aan de hoge eisen die jouw firma eraan stelt!

 

Wist je dat?

✔ Tredion ISO 27001 gecertificeerd is?

✔ Al onze medewerkers in het bezit zijn van een VOG?

✔ Wij een ethical hacker in dienst hebben om cybercrime voor te zijn?

✔ Onze security-oplossing extern geaudit is?

Je bent in goed gezelschap

Je bent in goed gezelschap

Wat klanten over ons zeggen

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is een echt partnership. Tredion levert niet alleen, maar denkt ook proactief met ons mee. Daarnaast zorgen ze voor de veiligheid van onze gegevens en dat onze systemen toekomstproof blijven. Zo kunnen onze medewerkers hun tijd besteden aan waar het in ons vak om gaat: aandacht voor het kind.

Julliëtte Haarsma | Stichting Kindercentra Gorinchem

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

Ons kenniscentrum

Wij werken o.a. samen met deze partners: