U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Advocatuur

Een onvoorwaardelijk betrouwbaar netwerk met optimale beveiliging. Je zoekt een partner van hoog niveau waar je op kunt vertrouwen?

afspraak maken neem contact op

Jouw Business: Advocatuur

Cliënten en hun vraagstukken. Efficiëntie en veiligheid zijn een vereiste. Jouw cliënten hebben hoge verwachtingen van jouw firma, dus jij van jouw netwerkomgeving. Jouw uren zijn kostbaar; die wil je dus aan cliënten besteden.

Kantoor Tredion

Tredion voor de advocatuur

Met onze Barracuda firewalls hebben wij een perfecte enterprise beveiligingsoplossing voor het MKB. Wij weten zeker dat we jouw cybersecurity optimaal inrichten. Deze firewalls kunnen wij extern monitoren en updaten. Onze ervaring in de advocatuur heeft ervoor gezorgd dat we een geteste case hebben die voldoet aan de hoge eisen die jouw firma eraan stelt!

 

Wist je dat?

✔ Tredion ISO 27001 gecertificeerd is?

✔ Al onze medewerkers in het bezit zijn van een VOG?

✔ Wij een ethical hacker in dienst hebben om cybercrime voor te zijn?

✔ Onze security-oplossing extern geaudit is?

Je bent in goed gezelschap

Next Level in de praktijk

Wat klanten over ons zeggen

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Ons kenniscentrum

Wij werken o.a. samen met deze partners: