U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Over Tredion

Wij helpen bedrijven operationeel efficiënter en toekomstbestendig te worden en helpen om hun groeiambities waar te maken!

De kernwaarden van Tredion

Tredion kent zijn oorsprong in 1999. Ons team vandaag de dag bestaat uit jonge, bevlogen, leergierige, innovatieve en hardwerkende ICT-specialisten die allemaal het Tredion-DNA hebben. Inmiddels bieden we een dienstenpakket waarmee we ondernemingen tot wel 1000 werkplekken feilloos kunnen bedienen.

Onze kernwaarden zijn:

  • Gedreven
  • Innovatief
  • Plezier
  • Teamgeest

 

Sinds 1999

Het was 1999. Jan van Wijgerden zat op zijn zolderkamer in Vuren en startte zijn automatiseringsbedrijf met het oog op de millenniumbug. Het heette toen nog geen Tredion maar Com.Tech, maar de insteek was gedeeltelijk gelijk aan die van vandaag. Destijds richtte Jan zich op zowel de particuliere als de MKB-markt in de regio. Het bleek een goede formule, want al snel ontgroeide hij zijn zolderkamer en verhuisde hij naar Gorinchem.

De focus verschoof volledig naar het verder helpen van ondernemingen en de naam veranderde in Tredion Automatisering BV. In 2019 vierde Tredion haar 20-jarig bestaan en het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde ICT-dienstverlener. De kernwaarden die Jan in 1999 had, leven nog steeds: Innovatie, enthousiasme, bevlogenheid en betrokkenheid staan nog iedere dag centraal. Door onze nieuwsgierigheid zijn we altijd op zoek naar de beste innovaties op de markt en onze lat ligt hoog!

 

Tredion kantoor

Aan allround ICT-diensten, werd in 2013 een telecom-tak toegevoegd. Waardoor Tredion Automatisering uitgroeide tot Tredion ICT & Telecom. Inmiddels zijn de diensten verder aangevuld met Security en Business Productivity. Wij helpen bedrijven operationeel efficiënter en toekomstbestendig te worden en helpen om hun groeiambities waar te maken! Dat is waar wij elke dag ons bed voor uitkomen!

 

Wij zorgen dat je altijd klaar bent voor de toekomst.

Het lijkt een eenvoudige zin, maar het is de kern van de visie waar het bij Tredion om draait. Benieuwd wat het nog meer betekent? Bekijk de video.

close

Specialist aan het woord

Roy de Bruijn | Adviseur / ICT Strateeg

Ik krijg energie van complexe vraagstukken. Wanneer je het vertrouwen krijgt van een klant daarin actief te mogen meedenken.

Alle specialisten

Tim Kerseboom | Adviseur / ICT Strateeg

Onze roadmap is gebaseerd op de onderneming van de klant. Het is ontzettend gaaf om daarop terug te horen dat het precies is wat ze zoeken. Een nieuwe invalshoek waar ze echt wat mee kunnen.

Alle specialisten

Wat is onze drijfveer?

Laatst vroegen we onze collega’s wat hen energie gaf in een dag werken. Bijna allemaal gaven ze hetzelfde antwoord:

Mensen helpen, eerlijk advies geven, ontzorgen. Klaar staan in leuke tijden van groei of nieuwe stappen én er ook zijn in het geval van problemen of uitdagingen. In voor- en tegenspoed, als echte partners.

Benieuwd wat onze collega’s beweegt om bij Tredion te werken? Bekijk de video!

close

Kom jij ons team versterken?

alle vacatures

Wij werken o.a. samen met deze partners: