hero-image-3

Case

Netwerkbeveiliging

Wie is Hertoghs advocaten?

Hertoghs advocaten is ruim 25 jaar gespecialiseerd in het behandelen van conflicten met de belastingdienst, de FIOD en het Openbaar Ministerie. De advocaten beheersen zowel het fiscale recht als het strafrecht. Vanwege de kennis van de fiscale wetgeving behandelen de advocaten van Hertoghs met name fraudezaken met een financiële dimensie zoals belastingfraude, witwassen en valsheid in geschrifte. Hertoghs Advocaten heeft jarenlange ervaring met belastingcontroles, inkeerzaken, fiscale procedures tegen belastingaanslagen en boetes, fiscale cassatie, fiscale invordering en aansprakelijkheidstellingen.

Tredion bij Hertoghs

De ICT moet ten dienste staan aan de praktijk van Hertoghs Advocaten. Daarnaast moet het mogelijkheden creëren om de kwaliteit en efficiency van de praktijkvoering te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. De ICT wereld verandert snel, de partner die voor Hertoghs de ICT ondersteunt is voor onze praktijk van grote waarde, minstens zo belangrijk als het platform waarop wij werken en de veiligheid en betrouwbaarheid daarvan.

De kantoorgenoten van Hertoghs zijn in hoge mate betrokken bij de cliënten en praktijk, dat is vanzelfsprekend en één van de voorwaarden om voor de cliënten van Hertoghs het beste resultaat te behalen, onze lijfspreuk is niet voor niets: ‘for he worst case, the best scenario’.

Die mate van betrokkenheid verwacht Hertoghs ook van haar toeleveranciers. Tredion heeft aangetoond dat zij dit op het gebied van de ICT van Hertoghs waar maken. De mensen van Tredion weten wat er nodig is voor Hertoghs om deze praktijk optimaal te ondersteunen, niet alleen nu maar ook gericht op de toekomst. Ook wanneer het erop aan komt, 24/7 als het nodig is. De betrokkenheid tussen beide partijen is groot.