U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

NEXT LEVEL

De juiste ICT voor een toekomstbestendige onderneming? Ben je klaar voor de volgende stap?

Tredion: Jouw ‘Next Level’ ICT-partner

Next Level: de reden van ons bestaan. Het is waar we voor staan en waar we jou naartoe willen brengen! Geen stoffige systeembeheerder, geen standaard ICT-club: maar een groep mensen die in de kracht van de juiste technologie geloven. De wereld van ICT draait om innovatie, elke dag worden er nieuwe dingen ontwikkeld die weleens heel veel voor jouw bedrijf kunnen gaan betekenen. Zoek jij een partner die de juiste combinatie kan maken tussen de praktijk met jouw mensen en de nieuwste techniek? Wij helpen jouw bedrijf naar the Next Level.

Maak jij al gebruik van Artificial Intelligence (AI) of Machine Learning in jouw bedrijf? Het kan al veel eenvoudiger dan jij waarschijnlijk denkt! Je zoekt dus niet alleen een systeembeheerder, netwerkbeheerder of Office voor bedrijven. Je zoekt een partner die je inspireert en je meeneemt in de wondere wereld van technologische vooruitgang. Jouw persoonlijke CTO. De partner die ervoor zorgt dat jij jouw concurrentie een stap voor kunt blijven.

 

De X-factor van Tredion

Maar wat maakt Tredion nu zo bijzonder? Voor ons is dat simpel. Dat begint al bij de manier waarop Tredion is opgebouwd: wij hebben geen salesteam, geen targets en geen bonussen. Daar geloven we namelijk niet in. Wij maken gebruik van adviseurs. Adviseurs die er energie van krijgen om met jou mee te denken en onze ‘Next Level’-belofte echt waar te maken. We hebben geen bonussen nodig om gemotiveerd te raken. Het zit in ons hart, in ons DNA. Techniek is niet alleen ons beroep, het is ook onze hobby. Jou écht verder helpen, daar gaat het om voor ons, dat is waar we een kick van krijgen. Elke dag weer.

 

Authentiek en eigenzinnig

We willen weten hoe alles werkt, zelf testen en ervaren wat de meerwaarde is. Beoordelen en daarna kunnen we jou uitleggen wat het jou zal gaan brengen. Met onze kennis altijd up-to-date en een heldere kijk op de wereld en op de toekomst. Pas wanneer wij er een goed gevoel bij hebben, vertrouwen we het jou toe.

‘Wij zorgen dat je altijd klaar bent voor de toekomst.’
De wereld van de technologie staat nooit stil.
Dus wij ook niet.

 

Je bent in goed gezelschap

Je bent in goed gezelschap

Wat klanten over ons zeggen

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is een echt partnership. Tredion levert niet alleen, maar denkt ook proactief met ons mee. Daarnaast zorgen ze voor de veiligheid van onze gegevens en dat onze systemen toekomstproof blijven. Zo kunnen onze medewerkers hun tijd besteden aan waar het in ons vak om gaat: aandacht voor het kind.

Julliëtte Haarsma | Stichting Kindercentra Gorinchem

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

Je wordt klant. En dan?

STAP #1

Analyse. We willen jouw bedrijf kennen. Hoe werk je? Wat zijn je uitdagingen en ambities?

STAP #2

Advies. Wanneer we het inzicht in jouw bedrijf combineren met onze kennis, krijg je pas echt goed advies.

STAP #3

Aan de slag. Heb je een goed gevoel? Dan migreren, implementeren en trainen we wat nodig is!

STAP #4

Blijven verbeteren. Elke dag streven wij ernaar om jou een stap verder te helpen. Wij staan voor je klaar.

STAP #1

Analyse. We willen jouw bedrijf kennen. Hoe werk je? Wat zijn je uitdagingen en ambities?

STAP #2

Advies. Wanneer we het inzicht in jouw bedrijf combineren met onze kennis, krijg je pas echt goed advies.

STAP #3

Aan de slag. Heb je een goed gevoel? Dan migreren, implementeren en trainen we wat nodig is!

STAP #4

Blijven verbeteren. Elke dag streven wij ernaar om jou een stap verder te helpen. Wij staan voor je klaar.

afspraak maken

Ons kenniscentrum

Wij werken o.a. samen met deze partners: