U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.
Blog

Maak kennis met Colin

Afstudeerstagiair Power Platform

Yes, het platform team is sinds februari een collega rijker: Colin de Looij. De 32-jarige Colin gaat voor zijn afstuderen aan de slag met het maken van Power Apps. Hoog tijd om eens kennis met hem te maken.

Mijn naam is Colin. Ik woon in Gorinchem waar ik de gelukkige eigenaar ben van een klushuis. Verder ben ik een echte auto- en watersportliefhebber. Na jarenlang uitvoerende IT taken gedaan te hebben zoals printers en pc’s repareren, werkplekken inrichten, trainingen geven en systeembeheer moest en zou het roer omgaan! Ik wilde aan de slag met het maken van apps. Dit betekende terug naar de schoolbanken.

‘Terug naar de schoolbanken!’

Ik ben gestart met de voltijd hbo opleiding Informatica Associate degree. Dit is een tweejarige opleiding met de optie om nog 2 jaar te studeren voor het volledige hbo diploma. Dat was wel even wennen na een lange periode gewerkt te hebben. Geen collega’s, maar klasgenoten! In februari ben ik begonnen met mijn afstudeertraject binnen Tredion. Dit was zacht gezegd onwennig. Natuurlijk doen collega’s hun uiterste best om mij welkom te heten en dat lukt ook zeker! Maar toch blijft het jammer dat we thuiswerken, want op kantoor met collega’s is natuurlijk het leukst. Gelukkig zien we elkaar nog via Microsoft Teams voor werk, maar ook voor gezellige online uitjes!

Power Apps ontwikkelen

Hoe mijn afstuderen eruitziet? Ik ga binnen het platform team Power Apps ontwikkelen. Het Microsoft Power Apps platform is een platform waar je applicaties kunt ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan een lunch bestel app of een app om aan te geven of je thuis of op kantoor werkt. Zo zijn er nog veel meer applicaties te bedenken om het werk van klanten en collega’s verder te stroomlijnen. Tijdens mijn afstuderen ga ik aan de slag om verschillende Power Apps uit te werken.

Wat ik het leukste vind aan werken bij Tredion? De ruimte voor innovatie en natuurlijk de fantastische collega’s. Ik heb mij nog nooit zo welkom gevoeld bij een bedrijf!

Next Level betekent voor mij…

Vooruit denken en anticiperen op de toekomst. Huidige processen analyseren en stroomlijnen, zodat er kostbare tijd bespaard wordt!

Wil jij meer weten over Next Level werken bij Tredion? Neem dan een kijkje op onze werken bij website en leer Team Tredion kennen!
Ga naar werken bij Tredion

Meer weten over dit artikel?

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: