U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

NEXT LEVEL

Telecom

Altijd en overal bereikbaar met de beste telecommunicatie.

afspraak maken neem contact op

Next level Telecom

Ook voor telecommunicatie is digitalisering tegenwoordig de norm. Heeft dat consequenties voor de bereikbaarheid van jouw organisatie?

Kantoor Tredion

Heb jij jezelf de volgende vragen weleens gesteld?

 • Is het dataverbruik van mijn medewerkers optimaal geregeld?
 • Is een vaste telefoon achterhaald?
 • Hoe kan ik iemand op elke locatie laten werken én toch bereikbaar laten zijn?
 • Hoe kan ik voorkomen dat mijn klanten tientallen nummers moeten bellen of altijd moeten worden doorverbonden?

Herkenbaar? Dat komt goed uit. Het zijn namelijk vragen waar wij een antwoord op hebben én tal van oplossingen voor hebben. Toekomstbestendig en passend bij jouw uitdagingen en ambities.

 

De aanpak van Tredion

We beloven jou ‘Next Level Telecom’. Voor al onze diensten starten we met een strategische sessie, hierbij doen we een quick scan van jouw organisatie, zodat we een goed beeld van jouw organisatie krijgen. We zijn nieuwsgierig en willen van alles van je weten om de best passende oplossing te kunnen adviseren.

 • Wat heb je tot op heden zelf gerealiseerd?
 • Welke internetlijnen zijn er op jouw locatie beschikbaar?
 • Hoe kunnen we het netwerk inrichten?
 • Wil je een VaMo-integratie (vast mobiel) waardoor je overal met één vast nummer bereikbaar bent?
 • Welk abonnement past het beste bij jouw organisatie? Welk toestel past hier dan het beste bij?
 • Waar heb je behoefte aan en wat is jouw ambitie?
 • Welke mogelijkheden heb je?

 

Wat je al hebt en niet kwijt wil (nummers, lijnen, toestellen) laten onze telecom-engineers perfect samenwerken met je nieuwe oplossing. We zijn op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen en technologieën, die testen we en we bepalen de meerwaarde voor jouw business. Daar kun je op vertrouwen!

Boek nu jouw gratis en persoonlijke strategische sessie!

Wat zijn je uitdagingen en je ambities? Hoe heb jij je netwerkomgeving en bedrijfsprocessen nu ingericht? We leren je graag kennen om écht goed advies te geven. afspraak maken

Next Level in de praktijk

Je bent in goed gezelschap

Wat klanten over ons zeggen

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Stichting Kinderopvang en Peuterspeelzaalwerk Culemborg

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is een echt partnership. Tredion levert niet alleen, maar denkt ook proactief met ons mee. Daarnaast zorgen ze voor de veiligheid van onze gegevens en dat onze systemen toekomstproof blijven. Zo kunnen onze medewerkers hun tijd besteden aan waar het in ons vak om gaat: aandacht voor het kind.

Julliëtte Haarsma | Stichting Kindercentra Gorinchem

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

Ons kenniscentrum

Wij werken o.a. samen met deze partners: