U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

vorige

Security

Continuïteitsoplossing

Wanneer zich een calamiteit voordoet wil je zo snel mogelijk weer online zijn en de downtime verminderen. Onze continuïteitsoplossing helpt je!

gratis security scan neem contact op

Next Level continuïteitsoplossing

De wereld van cyberaanvallen is de laatste jaren flink gegroeid. Waar het voorheen voornamelijk grote organisaties trof, gebeurt het ook steeds meer bij MKB-bedrijven. Dat maakt dat het voor ieder bedrijf, zowel groot als klein, belangrijk is om hier bewust mee aan de slag te gaan.

De continuïteitsoplossing zoals wij deze aanbieden zorgt ervoor dat jij als bedrijf snel weer beschikking hebt tot je server en data wanneer een calamiteit zich voordoet. Denk hierbij aan het kapot gaan van een fysieke server of aan een cyberaanval. Maar ook op kleiner niveau kunnen we data en bestanden snel terughalen, wanneer iets per ongeluk verwijderd is. Op die manier kunnen jij en je medewerkers ontzettend snel weer beschikken over de data en de IT omgeving.

Het kiezen voor deze oplossing is één van de belangrijkste dingen in de preventie van cybersecurity. Wanneer dit intern goed geregeld is, is het helaas nog steeds mogelijk om getroffen te worden door een cyberaanval. Wel beperk je de impact en de schade enorm, omdat er niks verloren gaat. En het terughalen van alle data of het herstellen van de omgeving gebeurt ook nog eens ontzettend snel. Zo kunnen jij en je medewerkers vrijwel meteen weer verder waar jullie mee bezig waren.

IT-beveiliging via Tredion

Onze focus ligt bij Tredion op security. We zien al jaren dat security ontzettend belangrijk is, maar juist ook steeds belangrijker wordt. Daarom bieden wij aan onze klanten IT-oplossingen aan die het antwoord zijn op de laatste ontwikkelingen in de markt.

Onze continuïteitsoplossing is er daar een van. Wanneer je niet verstandig omgaat met je serveromgeving en data, loop je risico op dataverlies. Of dat je lang offline bent nadat een hack zich heeft voorgedaan. En dat is uiteraard niet wat je als bedrijf wilt, want jij wilt door met de dagelijkse gang van zaken en jouw eigen klanten zo goed mogelijk bedienen.

Als bedrijf kun je daarom niet zonder een goede back-up van je netwerkomgeving. De continuïteitsoplossing is alles in één: er wordt ieder uur een back-up gemaakt van de omgeving én je bent snel weer online wanneer een calamiteit zich voordoet. Want downtime wil je uiteraard zoveel mogelijk beperken. Hierdoor kan je huidige back-up oplossing komen te vervallen en kun je deze kosten investeren in deze oplossing.

De implementatie en werking

Simpel gezegd resulteert deze oplossing in bedrijfscontinuïteit. Maar hoe werkt het? De implementatie ervan is gemakkelijk en snel. Binnen een dag installeren wij bij jullie op locatie een box. Wanneer dit geïmplementeerd is, wordt er via deze box ieder uur een back-up van de omgeving gemaakt.

Deze back-up wordt ook gesynchroniseerd naar een datacenter buiten het pand, waardoor de data op twee plaatsen beschikbaar is. Het grote voordeel daarvan is dat wanneer je gehackt wordt, de data vanaf twee locaties teruggehaald kan worden. We proberen het eerst via de box en als dat niet lukt via het externe datacenter.

Dit zorgt ervoor dat we de data altijd en snel terug kunnen halen, zodat het op jou en je bedrijf niet tot nauwelijks impact heeft.

Meer lezen over onze continuïteitsoplossing? Jan van Wijgerden schreef een blog over de drie facetten die van belang zijn bij het beveiligen en bereikbaar houden van je systemen en bestanden.

De voordelen van een continuïteitsoplossing bij Tredion

 • →

  Na een cyberaanval of het uitvallen van de omgeving ben je ontzettend snel weer online.

 • →

  Alles in één oplossing: het integreert je back-up én de continuïteitsoplossing.

 • →

  Eenvoudige en snelle implementatie.

 • →

  Onbeperkt retentie: bestanden kunnen oneindig worden teruggehaald, het maakt niet uit wanneer ze zijn aangemaakt en opgeslagen.

 • →

  De complexiteit van een continuïteitsoplossing is toegankelijk gemaakt voor de MKB-markt.

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen met een continuïteitsoplossing? Neem contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken. We helpen je graag!

Neem contact op

Next Level cases

Boek nu jouw gratis en persoonlijke strategische sessie!

Wat zijn je uitdagingen en je ambities? Hoe heb jij je netwerkomgeving en bedrijfsprocessen nu ingericht? We leren je graag kennen om écht goed advies te geven. afspraak maken

Hier zijn we trots op

Wat klanten over ons zeggen

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Stichting Kinderopvang en Peuterspeelzaalwerk Culemborg

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is een echt partnership. Tredion levert niet alleen, maar denkt ook proactief met ons mee. Daarnaast zorgen ze voor de veiligheid van onze gegevens en dat onze systemen toekomstproof blijven. Zo kunnen onze medewerkers hun tijd besteden aan waar het in ons vak om gaat: aandacht voor het kind.

Julliëtte Haarsma | Stichting Kindercentra Gorinchem

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

Tredion is een partner die meedenkt met onze ICT. Ze zijn een sparringpartner, maar geven ook antwoord op specifieke vragen. Ze schakelen goed tussen onze verschillende bedrijven, met verschillende vragen. Omdat ze goed blijven communiceren komen ze altijd met een oplossing.

Michel Deelen | I.D.E.A. Nederland/Energievolutie

Tredion reageert snel en kundig wanneer er zich problemen voordoen. Ongeacht ‘kantoortijden’! Ze zijn flexibel en ze denken mee op strategisch ICT-niveau. Daarnaast informeren ze ons voortdurend over ontwikkelingen op ICT-gebied die voor ons van toepassing kunnen zijn.

Mark Versteegh | MVIE Audiovisuele Techniek

Wij werken o.a. samen met deze partners: