U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

NEXT LEVEL

Security

Goede beveiliging, precies daar waar jouw bedrijf kwetsbaar is.

afspraak maken neem contact op

Next Level Security

Cybersecurity voor bedrijven is een hot topic. Hoe zorg je ervoor dat je beveiliging blijvend goed geregeld is?

Kantoor Tredion

Heb jij jezelf de volgende vragen weleens gesteld?

  • Hoe kan ik mijn organisatie beveiligen tegen cybercriminelen?
  • Wat doe ik tegen malware?
  • Loopt mijn bedrijf risico om gehackt te worden?
  • Hoe beveilig ik mijn bedrijf tegen cyberaanvallen?
  • Hoe houd ik de wachtwoorden veilig binnen mijn bedrijf?

Slapeloze nachten zijn niet nodig, er zijn goede, passende oplossingen en daarover kunnen we je alles vertellen!

Je kunt bij ons terecht voor wachtwoordbeheer, multi-factor authentication, anti-virus, bitlocker en andere tools. Wij werken met de firewalls van Barracuda, die hebben wij zo ingericht dat we zeker weten dat er niks in of uit gaat wat niet beveiligd is. Nieuwe risico’s worden meteen ondervangen; we monitoren en beheren onze firewalls namelijk op afstand om jouw netwerk actief te beveiligen. Zonder dat je er zelf hinder van ondervindt. Next Level Security: wij rusten niet tot alles veilig is!

 

De aanpak van Tredion

We beloven jou ‘Next Level Security’. Met onze security scan onderzoeken we hoe jouw organisatie en je bedrijfsprocessen zijn ingericht, hoe je met het netwerk en de systemen omgaat en welke technische oplossingen je al hebt. We geven advies in drie gradaties. Denk zelf gerust mee wat jij een passend beveiligingsniveau voor jouw bedrijf vindt. Een advocatenkantoor stelt andere eisen dan een kinderopvangorganisatie. Onze security-engineers zijn specialisten, ook hebben we een ‘ethical hacker’ in dienst; we weten wat er speelt!

Boek nu jouw gratis en persoonlijke strategische sessie!

Wat zijn je uitdagingen en je ambities? Hoe heb jij je netwerkomgeving en bedrijfsprocessen nu ingericht? We leren je graag kennen om écht goed advies te geven. afspraak maken

Next Level in de praktijk

Je bent in goed gezelschap

Wat klanten over ons zeggen

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Stichting Kinderopvang en Peuterspeelzaalwerk Culemborg

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is een echt partnership. Tredion levert niet alleen, maar denkt ook proactief met ons mee. Daarnaast zorgen ze voor de veiligheid van onze gegevens en dat onze systemen toekomstproof blijven. Zo kunnen onze medewerkers hun tijd besteden aan waar het in ons vak om gaat: aandacht voor het kind.

Julliëtte Haarsma | Stichting Kindercentra Gorinchem

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

Ons kenniscentrum

Wij werken o.a. samen met deze partners: