U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

vorige

Moderne werkplek

We weten allemaal dat we anders werken dan vroeger. We moeten jouw mensen en de techniek slimmer en efficiënter laten werken. Daar doen we het voor!

afspraak maken neem contact op

Slimmer werkt voor jou

Wij zorgen dat jij efficiënter en productiever kunt samenwerken. Want hoe effectiever je bent, hoe meer impact je kunt maken, toch? En dat is waar wij het voor doen. Zo kun jij doen waar je goed in bent. En wij ook!

Ons team van Business Productivity specialisten helpt jou met de juiste inzichten en tools om dit te realiseren. Leer de fijne kneepjes van Microsoft 365 en Microsoft Teams, ontdek hoe je effectief met elkaar kunt vergaderen (ook op afstand!) of werk efficiënter met jouw eigen Power App.

De aanpak van Tredion

Tegenwoordig kun je niet achterblijven en is ‘alleen’ het hebben van een basis niet meer voldoende. Je moet goed in contact kunnen zijn en blijven met collega’s en klanten, het is belangrijk dat iedereen op dezelfde manier werkt, dat er efficiënt gewerkt wordt en dat jouw medewerkers weten wat er allemaal mogelijk is.

Maar juist doordat er zoveel mogelijk is, kan het lastig zijn om te bepalen waar je moet beginnen. Hoe beslis je nu wat het beste bij jouw organisatie past? We onderzoeken jouw huidige werkwijze en jouw uitdagingen: waar is het snelst winst te behalen? Samen met jou maken we een plan hoe je stap voor stap meer uit je bestaande en nieuwe tools kunt halen. Onze Business Productivity specialisten begeleiden je van A tot Z. Van advies tot workshops voor je team om alles helemaal onder de knie te krijgen!

Stappenplan ICT-migratie

Download deze whitepaper en ontdek onze Next Level werkwijze!

direct downloaden

Next Level cases

Boek nu jouw gratis en persoonlijke strategische sessie!

Wat zijn je uitdagingen en je ambities? Hoe heb jij je netwerkomgeving en bedrijfsprocessen nu ingericht? We leren je graag kennen om écht goed advies te geven. afspraak maken

Hier zijn we trots op

Wat klanten over ons zeggen

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Stichting Kinderopvang en Peuterspeelzaalwerk Culemborg

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is een echt partnership. Tredion levert niet alleen, maar denkt ook proactief met ons mee. Daarnaast zorgen ze voor de veiligheid van onze gegevens en dat onze systemen toekomstproof blijven. Zo kunnen onze medewerkers hun tijd besteden aan waar het in ons vak om gaat: aandacht voor het kind.

Julliëtte Haarsma | Stichting Kindercentra Gorinchem

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

Tredion is een partner die meedenkt met onze ICT. Ze zijn een sparringpartner, maar geven ook antwoord op specifieke vragen. Ze schakelen goed tussen onze verschillende bedrijven, met verschillende vragen. Omdat ze goed blijven communiceren komen ze altijd met een oplossing.

Michel Deelen | I.D.E.A. Nederland/Energievolutie

Tredion reageert snel en kundig wanneer er zich problemen voordoen. Ongeacht ‘kantoortijden’! Ze zijn flexibel en ze denken mee op strategisch ICT-niveau. Daarnaast informeren ze ons voortdurend over ontwikkelingen op ICT-gebied die voor ons van toepassing kunnen zijn.

Mark Versteegh | MVIE Audiovisuele Techniek

Wij werken o.a. samen met deze partners: