U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

NEXT LEVEL

ICT

Techniek die jouw bedrijfsproces eenvoudig optimaliseert.

afspraak maken neem contact op

Next Level ICT

ICT is er altijd en overal. Het vormt de ruggengraat van jouw organisatie. Je moet er blindelings op kunnen vertrouwen. Dat is de basis en Next Level ICT van Tredion gaat verder: altijd op zoek naar de volgende stap om steeds het optimale uit jouw organisatie te halen. Toekomstbestendig het verschil blijven maken!

Kantoor TredionDe aanpak van Tredion

We beloven jou ‘Next Level ICT’. We maken een scan van jouw organisatie en hebben samen een strategische sessie om jouw organisatie te leren kennen. We zijn nieuwsgierig en willen van alles van je weten om onze belofte waar te maken.

  • Hoe werkt jouw organisatie?
  • In welke sector ben je werkzaam, wat zijn daar de bijzondere eigenschappen van?
  • Hoe heb je jouw netwerkomgeving en automatisering nu geregeld?
  • Waar loop je tegen aan?
  • Hoe werken jouw medewerkers?
  • Wat zijn jouw belangrijkste uitdagingen?
  • Wat zijn jouw ambities en wat zou je wensen voor de toekomst?
  • Wat is jouw ideaalbeeld van je ICT?

Al deze informatie combineren wij met onze ervaring en kennis van de snel ontwikkelende ICT-markt. Onze specialistische sectorenkennis helpt om voor jou tot het beste advies te komen. We nemen alle onderdelen mee: (cloud-)platform, IT-infrastructuur, hardware, software en support. Natuurlijk zijn ook telecom en security hierin vaste onderdelen. Uiteindelijk wil jij oplossingen die optimaal op elkaar zijn afgestemd. Van nature zijn wij aanjagers van versnelling en verbetering. Nieuwe technieken, bestaande oplossingen optimaliseren; wij houden wel van een leuke uitdaging!

Wat mag ik verder verwachten?

Onze adviseur is jouw vaste contactpersoon, onze ICT-engineers komen bij je over de vloer en onze helpdeskspecialisten staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden. Een compleet dienstenpakket zodat je er nooit alleen voor staat. Dat geeft vertrouwen toch? Wij zijn er immers voor jou!

Als viervoudig Microsoft Gold en drievoudig Silver partner, kunnen we wel stellen dat we specialist zijn op het gebied van Microsoft Office 365. Tevens zijn wij Microsoft QMTH (Qualified Multitenant Hoster Program) en ACM (Adoption and Change Management) partner. Ook zijn wij de trotse houder van ‘ISO 27001’ certificaat. Allemaal gespecialiseerde kennis en kunde die we in kunnen zetten om jouw onderneming te versterken!

Boek nu jouw gratis en persoonlijke strategische sessie!

Wat zijn je uitdagingen en je ambities? Hoe heb jij je netwerkomgeving en bedrijfsprocessen nu ingericht? We leren je graag kennen om écht goed advies te geven. afspraak maken

Next Level in de praktijk

Je bent in goed gezelschap

Wat klanten over ons zeggen

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Stichting Kinderopvang en Peuterspeelzaalwerk Culemborg

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is een echt partnership. Tredion levert niet alleen, maar denkt ook proactief met ons mee. Daarnaast zorgen ze voor de veiligheid van onze gegevens en dat onze systemen toekomstproof blijven. Zo kunnen onze medewerkers hun tijd besteden aan waar het in ons vak om gaat: aandacht voor het kind.

Julliëtte Haarsma | Stichting Kindercentra Gorinchem

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

Ons kenniscentrum

Wij werken o.a. samen met deze partners: