U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

NEXT LEVEL

Business Productivity

Jouw mensen en de techniek slimmer en efficiënter laten werken, daar doen we het voor!

afspraak maken neem contact op

Slimmer werkt voor jou

Wij zorgen dat jij efficiënter en productiever kunt samenwerken. Want hoe effectiever je bent, hoe meer impact je kunt maken, toch? Ons team ‘Business Productivity’-specialisten helpt met de juiste inzichten en tools om dit te realiseren.

  • Heb je Excel-bestanden die als CRM-systeem worden gebruikt?
  • Heb je e-mailboxen die als documentenarchief worden gebruikt?
  • Is het mogelijk efficiënter te vergaderen?
  • Kun je het samenwerken optimaliseren, bv. met Microsoft Teams?

 

Business Productivity cijfers

De aanpak van Tredion

We beloven jou ‘Next Level Business Productivity’. Er is zoveel mogelijk dat het lastig kan zijn te bepalen waar je moet beginnen. Hoe beslis je nu wat het beste bij jouw organisatie past? We onderzoeken jouw huidige werkwijze en jouw uitdagingen: waar is het snelst winst te behalen? We maken samen een plan hoe je stap voor stap meer uit je bestaande en nieuwe tools kunt halen. Onze ‘Business Productivity’-specialisten begeleiden je van A tot Z. Van advies tot aan workshops voor je team om alles helemaal onder de knie krijgen!

 

Adoption & Change Management

Als Microsoft Adoption and Change Management partner weten wij dat efficiënter werken niet alleen in de technologische oplossing zit. Jouw team op de juiste manier in de oplossing betrekken, is minstens zo belangrijk. Onze ‘Business Productivity’-specialisten weten precies hoe je dat doet!

Boek nu jouw gratis en persoonlijke strategische sessie!

Wat zijn je uitdagingen en je ambities? Hoe heb jij je netwerkomgeving en bedrijfsprocessen nu ingericht? We leren je graag kennen om écht goed advies te geven. afspraak maken

Next Level in de praktijk

Je bent in goed gezelschap

Wat klanten over ons zeggen

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Stichting Kinderopvang en Peuterspeelzaalwerk Culemborg

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is een echt partnership. Tredion levert niet alleen, maar denkt ook proactief met ons mee. Daarnaast zorgen ze voor de veiligheid van onze gegevens en dat onze systemen toekomstproof blijven. Zo kunnen onze medewerkers hun tijd besteden aan waar het in ons vak om gaat: aandacht voor het kind.

Julliëtte Haarsma | Stichting Kindercentra Gorinchem

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

Ons kenniscentrum

Wij werken o.a. samen met deze partners: