U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

vorige

Excelleren met jouw onderneming?

Wij bereiden jou voor op de toekomst van ICT. We streven naar het beste resultaat voor jouw bedrijf, waarin mensen en techniek elkaar versterken.

Alle diensten

ICT-beheer

ICT vormt de ruggengraat van jouw organisatie. Wij zorgen voor de juiste techniek passend bij jouw bedrijfsprocessen!

Moderne werkplek

We weten allemaal dat we anders werken dan vroeger. We moeten jouw mensen en de techniek slimmer en efficiënter laten werken. Daar doen we het voor!

Adoptie

Een verandering binnen je ICT-omgeving? Wij zorgen er samen met jou voor dat dit goed verloopt en dat je medewerkers achter de verandering staan!

Security

Goede beveiliging is key. Cybercriminaliteit neemt namelijk overal toe. Wij zorgen ervoor dat hackers bij jouw bedrijf buiten de deur blijven.

Telecom

Op kantoor, onderweg of thuis; we moeten altijd en overal bereikbaar zijn. Met onze Next Level telecom zorgen we voor de beste telecommunicatie.

Cloud

Werken in de cloud maakt het werk leuker, makkelijker én sneller. Wij kunnen de juiste totaaloplossing verzorgen!

Met Tredion naar the Next Level

Ben jij klaar voor de volgende stap? Met onze brede ICT-kennis zorgen wij samen met jou voor de juiste inzet van technologie. We begrijpen het wanneer ICT, en alles wat daarbij komt kijken, bijzaak is. Want jij wilt jezelf focussen op wat voor jou belangrijk is: je onderneming.

Maar wij zien ook in dat de juiste inzet van technologie vandaag de dag enorm tijdbesparend en efficiënt kan zijn. Samen met jou bereiken we the Next Level. Wij gaan voor het hoogst haalbare voor jouw organisatie.

Team Binnendienst

Onze aanpak

De technologie verandert dagelijks en dat maakt het voor ons zo belangrijk om overal van op de hoogte te zijn. Nieuwigheden willen we testen, we willen weten hoe het werkt en we willen weten wat het toevoegt. Pas daarna kunnen we uitleggen wat het voor jou oplevert.

Dat is onze manier van werken. We willen zeker zijn van onze zaak en onze kennis altijd up-to-date houden. Op zoek naar een partner in ICT? Wij zijn klaar voor the Next Level!

 

Next Level cases

Boek nu jouw gratis en persoonlijke strategische sessie!

Wat zijn je uitdagingen en je ambities? Hoe heb jij je netwerkomgeving en bedrijfsprocessen nu ingericht? We leren je graag kennen om écht goed advies te geven. afspraak maken

Hier zijn we trots op

Wat klanten over ons zeggen

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Stichting Kinderopvang en Peuterspeelzaalwerk Culemborg

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is een echt partnership. Tredion levert niet alleen, maar denkt ook proactief met ons mee. Daarnaast zorgen ze voor de veiligheid van onze gegevens en dat onze systemen toekomstproof blijven. Zo kunnen onze medewerkers hun tijd besteden aan waar het in ons vak om gaat: aandacht voor het kind.

Julliëtte Haarsma | Stichting Kindercentra Gorinchem

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

Tredion is een partner die meedenkt met onze ICT. Ze zijn een sparringpartner, maar geven ook antwoord op specifieke vragen. Ze schakelen goed tussen onze verschillende bedrijven, met verschillende vragen. Omdat ze goed blijven communiceren komen ze altijd met een oplossing.

Michel Deelen | I.D.E.A. Nederland/Energievolutie

Tredion reageert snel en kundig wanneer er zich problemen voordoen. Ongeacht ‘kantoortijden’! Ze zijn flexibel en ze denken mee op strategisch ICT-niveau. Daarnaast informeren ze ons voortdurend over ontwikkelingen op ICT-gebied die voor ons van toepassing kunnen zijn.

Mark Versteegh | MVIE Audiovisuele Techniek

Wij werken o.a. samen met deze partners: