U gebruikt een verouderde browser, Internet Explorer wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Wij adviseren het gebruik van Google Chrome.

Op bezoek bij Riveer

Maak kennis met Johan Hania van Riveer. Hij wilde op al zijn boten een openbaar WIFI netwerk voor zijn reizigers.

Riveer in het kort

Onze klant: RiveerRiveer zorgt ervoor dat de overkant dichtbij is met al hun veerboten. Handig en ook nog eens erg leuk. Zo vaart Riveer in 3 provincies en 7 verschillende gemeentes.
“Iedereen geniet van een tochtje met de veerpont”, vertelt Johan Hania van Riveer. “Wij willen onze klanten zoveel mogelijk gemak bieden tijdens hun tocht. Digitaal betalen via onze online app, drinken, eten en fijne zitplaatsen. Kortom, een fijne plek om te wachten en te kunnen genieten van de mooie omgeving. Tegenwoordig mag WiFi daarbij natuurlijk niet meer ontbreken.”

Op bezoek bij Riveer

De uitdaging

Riveer beschikt over een 7-tal veerboten waar ze graag als service openbaar internet aan hun reizigers willen bieden. De grootste uitdaging ligt voor de hand: er kan natuurlijk geen internetkabel vastgemaakt worden aan een schip.

 

De oplossing

Riveer maakt gebruikt van een mobiele 4G- WiFi oplossing waarbij klanten op alle schepen gebruik kunnen maken van één en hetzelfde WiFi-netwerk zodat je niet steeds opnieuw hoeft in te loggen. Dit zorgt voor een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Gebruikers die eerder verbinding hebben gemaakt op de ene pont maken ook weer automatisch verbinding op de volgende. Ultiem gebruikersgemak. Om al deze gebruikers in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat er geen misbruik van wordt gemaakt, zit er een intelligent platform achter waarin bijvoorbeeld bepaalde content uitgesloten kan worden. Op deze manier kan misbruik snel worden tegen gegaan.

 

Wat zegt de klant?

Johan Hania vertelt trots: “Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede WiFi beschikbaar is. Het is fijn om Tredion aan boord te hebben. Ze zijn altijd enthousiast over de diensten die zij aanbieden en je merkt dat ze er veel verstand van hebben. Precies wat wij nodig hebben.”

Meer cases?

Wij werken o.a. samen met deze partners: