hero-image-3

Wi-Fi Access Points beveiligd tegen KRACK-aanval

KRACK-aanval

Het internet werd deze week opgeschrikt door een lek in het Wifi-beveiligingsprotocol, WPA2. Deze aanval, KRACK (afkorting voor Key Reinstallation AttaCK) genaamd, schakelt de Wifi-beveiliging uit waardoor aanvallers ongemerkt gevoelige informatie zoals creditcardnummers, wachtwoorden, chatberichten, e-mails, foto's en andere informatie konden inzien. Dit terwijl de gebruiker het idee heeft in een beveiligde omgeving te werken.

 Update

Onze engineers hebben direct een beveiligingsupdate uitgevoerd bij al onze klanten waardoor alle netwerken hiertegen zijn beveiligd. Hierdoor zijn niet alleen alle netwerken weer up-to-date, ze zijn ook weer optimaal beveiligd.     

Twijfel je aan de veiligheid van jouw WIFI-netwerk?

Neem contact met ons op.

 

 

Gerelateerde berichten

Riveer
icon-tipTips

Mobiele data in het buitenland, hoe zit dat?

Sinds 1 Juni dit jaar mag je jouw huidige abonnement ook gebruiken binnen de EU zonder extra kosten.  Hoe zit dit nu? En welke mogelijkheden zijn er voor bellen en internetten buiten de EU?

 

Mobiele data in het buitenland, hoe zit dat?
Tredion Algemeen 1-1
icon-tipTips

Veranderingen in KPN VoiceMail op een rijtje

Afgelopen maand is de werking van de VoiceMail van KPN veranderd. Hierdoor gaan dingen anders dan je gewend bent. We zetten de veranderingen voor je op een rijtje.

Veranderingen in KPN VoiceMail op een rijtje