hero-image-3

Microsoft Office 365, om de volgende stap in productiviteit te maken

Wat is Office 365

In Office 365 zijn de beste productiviteitstools van Microsoft gebundeld en daarmee hebben inmiddels miljoenen IT gebruikers over de hele wereld de beschikking over de vertrouwde Office Apps, maar ook nieuwe toepassingen als Teams en Delve. De lijst met toepassingen groeit iedere maand weer. Toepassingen die simpele dagelijkse werkzaamheden net iets slimmer maken.

Office 365 gebruikers werken op slimme manieren samen en kunnen op efficiënte wijze kennis delen en borgen. Het stelt individuele gebruikers in staat om “eigen dingen” te doen, maar ook samen te werken in grote of kleine teams.

Door Office 365 verdwalen er nooit meer een belangrijke notulen en heeft de manager altijd zicht op de status van gemaakte actiepunten. Iedereen die bij belangrijke documenten mag kan dat ook. Jij bepaald alleen waar, wanneer en hoe deze toegankelijk zijn.

De kennis die binnen jouw organisatie aanwezig is vertegenwoordigd een enorme waarde. Dit wordt nog veel waardevoller als dit onderling wordt gedeeld. En de continuïteit van jouw bedrijf wordt gewaarborgd als al die kennis niet zomaar langs de voordeur naar buiten kan lopen.

Reclamemast

 

 

Slimmere processen binnen jouw organisatie

Bij Tredion duiken we dieper in jouw organisatie om te bepalen welke processen slimmer kunnen worden gemaakt door de inzet van Office 365. We kijken hoe we de kennis binnen jouw organisatie daar kunnen bewaren en voor iedereen toegankelijk maken. Bij onszelf hebben we veel tijd gewonnen door simpele zaken die al jaren hetzelfde waren net iets slimmer te doen. Die tijd vullen we nu met andere dingen. We besparen geen tijd, maar winnen het juist.

Onze klanten gaan met ons een traject in waarbij alle medewerkers op een slimme manier bij de hand worden genomen om de transitie te maken naar het slimmer werken. Hoe we dit aanpakken laten we je graag zien. 

Meer informatie?

Gerelateerde berichten

216527 Counta - Logo
icon-tipTips

Voor efficiënte ondernemers

Graag stellen wij Counta voor. Met de Counta boekhoudservice blijft jouw administratie compleet, up to date terwijl jij en jouw werknemers vakantie aan het vieren zijn. 

Voor efficiënte ondernemers
Tim Website
icon-tipTips

Handige vakantie-apps

De vakantie staat weer voor de deur. Waar je ook naartoe gaat, vaak gaat je telefoon met je mee. Wij hebben voor jou een selectie gemaakt met de handigste vakantie apps voor op reis.

Handige vakantie-apps