hero-image-3

Microsoft Office 365, om de volgende stap in productiviteit te maken

Wat is Office 365

In Office 365 zijn de beste productiviteitstools van Microsoft gebundeld en daarmee hebben inmiddels miljoenen IT gebruikers over de hele wereld de beschikking over de vertrouwde Office Apps, maar ook nieuwe toepassingen als Teams en Delve. De lijst met toepassingen groeit iedere maand weer. Toepassingen die simpele dagelijkse werkzaamheden net iets slimmer maken.

Office 365 gebruikers werken op slimme manieren samen en kunnen op efficiënte wijze kennis delen en borgen. Het stelt individuele gebruikers in staat om “eigen dingen” te doen, maar ook samen te werken in grote of kleine teams.

Door Office 365 verdwalen er nooit meer een belangrijke notulen en heeft de manager altijd zicht op de status van gemaakte actiepunten. Iedereen die bij belangrijke documenten mag kan dat ook. Jij bepaalt alleen waar, wanneer en hoe deze toegankelijk zijn.

De kennis die binnen jouw organisatie aanwezig is vertegenwoordigt een enorme waarde. Dit wordt nog veel waardevoller als dit onderling wordt gedeeld. En de continuïteit van jouw bedrijf wordt gewaarborgd als al die kennis niet zomaar langs de voordeur naar buiten kan lopen.

Reclamemast

 

 

Slimmere processen binnen jouw organisatie

Bij Tredion duiken we dieper in jouw organisatie om te bepalen welke processen slimmer kunnen worden gemaakt door de inzet van Office 365. We kijken hoe we de kennis binnen jouw organisatie daar kunnen bewaren en voor iedereen toegankelijk maken. Bij onszelf hebben we veel tijd gewonnen door simpele zaken die al jaren hetzelfde waren net iets slimmer te doen. Die tijd vullen we nu met andere dingen. We besparen geen tijd, maar winnen het juist.

Onze klanten gaan met ons een traject in waarbij alle medewerkers op een slimme manier bij de hand worden genomen om de transitie te maken naar het slimmer werken. Hoe we dit aanpakken laten we je graag zien. 

Meer informatie?

Gerelateerde berichten

Tredion Algemeen 16
icon-tipTips

Wi-Fi Access Points beheerd door Tredion beveiligd tegen KRACK-aanval

Het internet werd deze week opgeschrikt door een lek in het Wifi-beveiligingsprotocol. 

Wi-Fi Access Points beheerd door Tredion beveiligd tegen KRACK-aanval
Microsoft Surface Laptop
icon-tipTips

Review: de nieuwe Surface Laptop

De nieuwe Surface Laptop krijgt wat ons betreft een dikke voldoende. Je kunt wel stellen dat de MacBook er een waardige concurrent bij heeft gekregen 

Review: de nieuwe Surface Laptop