hero-image-3

KPN kondigt beëindiging ISDN aan

KPN heeft aangekondigd diverse PSTN- en ISDN-diensten per 1 september 2019 te beëindigen:

  • ISDN1/2 Enkelvoudig
  • ISDN2 Meervoudig
  • PSTN Meervoudig

Op 1 September 2019 stopt de dienstverlening op deze aansluitingen. Daarnaast heeft KPN aangekondigd dat ISDN15/20/30 tot ten minste 1 januari 2021 wordt ondersteund. ISDN aansluitingen worden op dit moment voornamelijk gebruikt voor traditionele telefonie-, alarm- en pindiensten.

Wat betekent dit voor jou?

Maak je nog gebruik van ISDN voor telefonie, alarmsysteem, fax of PIN? Dan is het belangrijk om voor 1 September 2019 maatregelen te treffen. Ondanks dat je nog ruim 2 jaar de tijd hebt is het goed om nu al te kijken welke opties er zijn. Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan integratie van de vaste telefonie met mobiele telefonie? Of heb je een lang gekoesterde wens om de telefonie te koppelen met het CRM pakket? Dit zijn mogelijkheden welke met een nieuwe omgeving realiteit worden.

Wij praten jou graag persoonlijk bij over de ontwikkelingen die KPN heeft aangekondigd.

Vraag naar meer informatie

Gerelateerde berichten

216527 Counta - Logo
icon-tipTips

Voor efficiënte ondernemers

Graag stellen wij Counta voor. Met de Counta boekhoudservice blijft jouw administratie compleet, up to date terwijl jij en jouw werknemers vakantie aan het vieren zijn. 

Voor efficiënte ondernemers
Tim Website
icon-tipTips

Handige vakantie-apps

De vakantie staat weer voor de deur. Waar je ook naartoe gaat, vaak gaat je telefoon met je mee. Wij hebben voor jou een selectie gemaakt met de handigste vakantie apps voor op reis.

Handige vakantie-apps