hero-image-3

097-nummers voor data-only

Het zat er al een poosje aan te komen, maar door de groeiende vraag naar mobiele SIM-kaarten raken de gekoppelde 06-nummers langzaam op. De Autoriteit Consument en Markt (ACM) reageert hierop door alle Nederlandse providers te verplichten een twaalfcijferig 079-nummers te gebruiken voor data-only abonnementen.

Wanneer nieuwe data-only abonnementen worden afgesloten, krijgen deze nu al een 079-nummer. De bestaande datasimkaarten met een 06-nummer zullen worden gemigreerd. Wij adviseren u om na te gaan welke apparatuur gebruik maakt van deze mobiele data abonnementen en of deze overweg kan met twaalfcijferige nummers. Als het hiermee niet overweg kan, adviseren wij om contact op te nemen met ons of de leverancier voor een alternatieve oplossing.

Heb je vragen of kunnen we je ergens mee helpen?

Neem contact met ons op.

Gerelateerde berichten

Riveer
icon-tipTips

Mobiele data in het buitenland, hoe zit dat?

Sinds 1 Juni dit jaar mag je jouw huidige abonnement ook gebruiken binnen de EU zonder extra kosten.  Hoe zit dit nu? En welke mogelijkheden zijn er voor bellen en internetten buiten de EU?

 

Mobiele data in het buitenland, hoe zit dat?
Tredion Algemeen 1-1
icon-tipTips

Veranderingen in KPN VoiceMail op een rijtje

Afgelopen maand is de werking van de VoiceMail van KPN veranderd. Hierdoor gaan dingen anders dan je gewend bent. We zetten de veranderingen voor je op een rijtje.

Veranderingen in KPN VoiceMail op een rijtje