hero-image-3

05/09/2017 : Microsoft Teams Training

Microsoft Teams training 5 september 

Teams combineert de aantrekkelijke, snelle en mobiele manier van communicatie met de moderne werkplek. Het maakt samenwerken, onderlinge communicatie en kennisdeling binnen teams gemakkelijk. Het is mobiel, geïntegreerd en productief. Teams in de zorg hoeven geen WhatsApp meer te gebruiken, mobile engineers kunnen nu snel en gemakkelijk een collega raadplegen waarbij zij in één applicatie officiële documentatie ter beschikking hebben als hun eigen media via de telefoon kunnen delen. Kenniswerkers hebben nu een veel snellere en effectievere manier om te creëren en beslissingen te nemen.

Microsoft Teams

 

Wat is Microsoft Teams?

Teams is in mijn ogen nu toe de meest aantrekkelijke innovatie van Microsoft op gebied van ‘productivity’ voor eindgebruikers sinds de lancering van Office 365. Voor kenniswerkers, maar zeker ook voor de groepen mensen die niet veel achter de PC zitten en veel mobiel zijn. Bijvoorbeeld voor medewerkers in manufacturing, de bouw, de zorg, retail en engineering.

 

Op chat gebaseerde teams samenwerking op alle devices

Skype chat is goed, maar bedoeld voor specifieke gesprekken. Je ziet dat conversaties via WhatsApp ook asynchroon kunnen, oftewel, de chat blijft en je kunt gemakkelijk de draad oppakken in je conversatie op een ander tijdstip.

Intelligent, simpel en snel

Omdat het op alle devices werkt, maakt het nu dus écht niet meer uit waar iemand zich bevindt. Wanneer het uitkomt kun je collega's helpen, kennis delen, besluiten nemen en zaken afstemmen.

Veilig en toekomstvast

Omdat het gebaseerd is op Office 365, ben je op dezelfde en dus gemakkelijke en veilige manier ingelogd, en daarna heb je gebaseerd op jouw rechten, toegang tot data van de organisatie waarop alle extra beveiliging toe te passen is die je zou wensen. Alle data staat op één plek, in Europa. Alles voldoet aan alle richtlijnen voor security en privacy. Dit is belangrijk voor databeveiliging, maar zeker ook voor de toekomstvastheid van je platform.

Wil jij wat meer uitleg over Teams? Op dinsdag 5 september organiseren wij een Teams training inclusief lunch van 12:00 uur tot 14:00 uur. 

Adres: Avelingen-west11, Gorinchem (kantoor Tredion). 

Heb je interesse? vraag naar meer informatie.  

Gerelateerde berichten

teams
icon-eventEvents

15/02/2017: Training Microsoft Teams

 

Chats, gesprekken en vergaderingen voor de teams van vandaag. Kom naar onze workshop!

15/02/2017: Training Microsoft Teams
35440117101_2acdb1a905_o
icon-eventEvents

14/02/2018 : AVG Infosessie

Heeft de vernieuwde GDPR/AVG wetgeving impact? Jazeker! Iedere onderneming krijgt ermee te maken. Tijdens onze infosessie praten we je bij en helpen je op weg.

14/02/2018 : AVG Infosessie