hero-image-3

Vast-Mobiel integratie

Wat is VaMo

VaMo! Je hoort het steeds vaker. VaMo staat voor Vast-Mobiel integratie. Bij Tredion doen we uiteraard ook mee met deze trend. Inmiddels is het zover doorontwikkeld dat je niet meer via een appje hoeft bellen. Nee, bij Tredion bieden we volledige integratie aan.

Ik zou zelfs mijn simkaart in een oude Nokia 3310 kunnen stoppen en daarmee uit kunnen bellen met het Tredion helpdesknummer. Ik zou dan ook intern kunnen bellen naar 401 en rechtstreeks bij de Tredion receptie uitkomen. Zo wordt mijn oude Nokia 3310 dus ineens een soort DECT-toestel wat over heel de wereld bereik heeft.

Vakantie

Natuurlijk zit ik in augustus als ik op vakantie ben in Frankrijk niet te wachten op belletjes van mijn collega’s. Het is heel gezellig bij Tredion hoor, maar ik ben af en toe ook blij om ze even niet te hoeven spreken.
Het komt dan heel goed uit dat ik gelukkig niet meer bel met een oude Nokia 3310, maar met een smartphone. Op die smartphone heb ik een app geïnstalleerd waarmee ik zelf kan bepalen welke inkomende oproepen naar mijn interne en naar mijn mobiele nummer worden gerouteerd.

Alleen mijn familie en vrienden weten mijn 06-nummer, en ik vind het ook helemaal niet erg als zij mij bellen in de vakantie. Mijn interne en mijn rechtstreekse 088-nummer zijn bekend bij collega’s en klanten. Daarom routeer ik die laatste oproepen tijdens mijn vakantie naar de Tredion receptie, zodat Netty of Trudie ze kan vertellen dat ik vakantie aan het vieren ben.

Data-abonnement 

Wat trouwens een mooie bijkomstigheid is aan VaMo is het bijhorende data-abonnement. Of ik nu in Gorinchem of in Zuid Frankrijk zit, ik heb altijd 10 gig data tot mijn beschikking via 4G. Voor mij dus nooit meer tobben met een trage WiFi-verbinding in een hotel. Als ik zou willen lig ik 2 weken onbezorgd al Facebookend en Dumpert kijkend aan het zwembad. Als ik zou willen hè, als ik zou willen…


Wil je meer weten over VaMo of wil je het zelf eens in de praktijk zien? Bel of mail mij gerust. Let wel op, ik ben in augustus lekker met vakantie dus de kans bestaat je dat je dan Trudie of Netty aan de lijn krijgt. 

Neem contact met me op

Gerelateerde berichten

Laura Sterk website
icon-blogBlog

Aangenaam, Laura Sterk

Een nieuw gezicht en dat betekent dat de eer aan mij is mij voor te stellen. Mijn naam is Laura Sterk en ik werk sinds kort bij Tredion. Ik mag mij iedere dag bezig houden met de marketing en communicatie.

Aangenaam, Laura Sterk
Ronald Vlot
icon-blogBlog

Even voorstellen, Ronald Vlot

Mag ik mijzelf even voorstellen? Mijn naam is Ronald Vlot en sinds april van dit jaar ben ik werkzaam bij Tredion.

Even voorstellen, Ronald Vlot