hero-image-3

Tredion bij Microsoft Inspire

Inspire

Net als ieder jaar zijn wij er ook dit jaar weer bij op de Microsoft Inspire. Microsoft deelt tijdens deze conferentie in Washington de laatste ontwikkelingen en innovaties. Natuurlijk praten we jou graag bij. Hierbij een terugblik. 

Microsoft 365

De eerste dag op de inspire was de dag dat Microsoft 365 werd geïntroduceerd. Welkom in de familie! Microsoft 365 is een combinatie van onderdelen uit Office 365. Samen met Windows 10 en Enterprise Mobility + Security biedt dit vele mogelijkheden voor de toekomst. Deze combinatie in een moderne werkplek is bijzonder geschikt voor het MKB! Microsoft 365 is makkelijk te beheren maar ook de veiligheid is zeer doordacht. 

Slimmer samenwerken

We hebben naast Microsoft 365 ook veel ontwikkelingen gezien op de bestaande Office 365 producten. Daarin is het slimmer samenwerken erg belangrijk. Onafhankelijk van het apparaat, het tijdstip of de locatie kunnen mensen met behulp van Microsoft steeds beter met elkaar samenwerken. Ook is de verwachting dat AI (artificiële intelligentie) steeds vaker zijn intrede doet. Deze kunstmatige intelligentie kan zeker gezien worden als een brug naar nog meer noviteiten en mogelijkheden.

Op de eerste dag werd ook nog stil gestaan bij ontwikkelingen binnen applicaties. We zagen met name aanpassingen bij Microsoft Dynamics en de koppeling met LinkedIn wat Microsoft vorig jaar gekocht heeft. Dit geeft wel de mogelijkheid om met miljoenen professionals meteen een verbinding te maken, binnen of buiten de organisatie. 

Slimmer werken volgens de nieuwe wetgeving

De visie van Microsoft is iedere organisatie en ieder persoon in de wereld in staat stellen om meer te bereiken, meer te bereiken door middel van digitale transformatie. Ieder bedrijf in de wereld zal uiteindelijk in meer of mindere mate een digitaal bedrijf worden. Daarmee laat de digitale transformatie mensen meer slimmer samen werken. De beveiliging is erg belangrijk. Zeker met de komst van de GDPR geeft dit nieuwe inzichten in het beveiligen van jouw (bedrijfs)data. Het voorkomen van een datalek en het voldoen aan alle regel- en wetgevingen zijn meer dan ooit noodzaak geworden. 

Bekijk hieronder het fimpje van Jan van Wijgerden en Tim Kerseboom. 

Microsoft Inspire Washington

Gerelateerde berichten

Laura Sterk website
icon-blogBlog

Aangenaam, Laura Sterk

Een nieuw gezicht en dat betekent dat de eer aan mij is mij voor te stellen. Mijn naam is Laura Sterk en ik werk sinds kort bij Tredion. Ik mag mij iedere dag bezig houden met de marketing en communicatie.

Aangenaam, Laura Sterk
Ronald Vlot
icon-blogBlog

Even voorstellen, Ronald Vlot

Mag ik mijzelf even voorstellen? Mijn naam is Ronald Vlot en sinds april van dit jaar ben ik werkzaam bij Tredion.

Even voorstellen, Ronald Vlot