hero-image-3

Microsoft Teams is nu een officieel onderdeel van Office 365

De applicatie van Microsoft Teams is al een half jaar in béta en Tredion is één van de eerste die Teams heeft mogen testen. Vlak voor de wereldwijde lancering heeft Micrososft Teams een grote update gekregen. Alle gebruikers van Office 365 hebben vanaf vanochtend toegang tot Microsoft Teams. 

Zo stelt Microsoft Teams bedrijven in staat om met elkaar te chatten via meerdere kanalen en biedt Teams een videochatfunctie en de mogelijkheid om alle chatberichten automatisch te e-mailen. Teams is een geïntegreerd onderdeel van Office. Collega's kunnen 1 op 1 groepsgesprekken voeren en samen aan documenten en projecten werken. Daarnaast biedt Microsoft Teams toegang tot andere Microsoft onderdelen maar ook tools van derden. 

Heb je interesse? vraag naar meer informatie.

Gerelateerde berichten

Laura Sterk website
icon-blogBlog

Aangenaam, Laura Sterk

Een nieuw gezicht en dat betekent dat de eer aan mij is mij voor te stellen. Mijn naam is Laura Sterk en ik werk sinds kort bij Tredion. Ik mag mij iedere dag bezig houden met de marketing en communicatie.

Aangenaam, Laura Sterk
Ronald Vlot
icon-blogBlog

Even voorstellen, Ronald Vlot

Mag ik mijzelf even voorstellen? Mijn naam is Ronald Vlot en sinds april van dit jaar ben ik werkzaam bij Tredion.

Even voorstellen, Ronald Vlot