hero-image-3

Even voorstellen, Ronald Vlot

Mag ik mijzelf even voorstellen? Mijn naam is Ronald Vlot en sinds april van dit jaar ben ik werkzaam bij Tredion. Ik ben 32 jaar, woon samen met mijn vrouw in Dordrecht en in december verwachten wij ons eerste kindje!

De afgelopen 10 jaar heb ik veel aspecten van het ICT vakgebied mogen ervaren. Na mijn studie ben ik begonnen als helpdesk medewerker en al doende heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen tot ICT engineer. Naast de standaard werkplek serveromgeving heb ik ook veel kennis opgedaan van VOIP en netwerken. 

Bij Tredion waren ze op zoek naar een ICT engineer en gelukkig ben ik dat geworden! Veelal zal ik mijn werkzaamheden op locatie uitvoeren. Het mooiste hieraan is de directe interactie met de klant bij het verhelpen van hun problemen of het implementeren van nieuwe hard- en software. Je kan dan goed en snel schakelen en de klant vaak nog beter uitleggen wat ze kunnen verwachten. Als ik mijn werkzaamheden op locatie heb afgerond, en de klant is gelukkig, dan ben ik dat ook. 

Mocht je meer willen weten, bel (0183610555) of mail gerust of vraag het mij als ik bij jou op locatie ben.

 

Gerelateerde berichten

Laura Sterk website
icon-blogBlog

Aangenaam, Laura Sterk

Een nieuw gezicht en dat betekent dat de eer aan mij is mij voor te stellen. Mijn naam is Laura Sterk en ik werk sinds kort bij Tredion. Ik mag mij iedere dag bezig houden met de marketing en communicatie.

Aangenaam, Laura Sterk
Ronald Vlot
icon-blogBlog

Even voorstellen, Ronald Vlot

Mag ik mijzelf even voorstellen? Mijn naam is Ronald Vlot en sinds april van dit jaar ben ik werkzaam bij Tredion.

Even voorstellen, Ronald Vlot