hero-image-3

Aangenaam, Laura Sterk

Laura Sterk Tredion

Een nieuw gezicht en dat betekent dat de eer aan mij is mij voor te stellen. Mijn naam is Laura Sterk en ik werk sinds kort bij Tredion. Ik mag mij iedere dag bezig houden met de marketing en communicatie. Een functie die mij, met een voorliefde voor social media, evenementenorganisatie en schrijven, op het lijf is geschreven.

Na een studie in evenementenorganisatie en marketing heb ik de afgelopen vijf jaar in het bankwezen gewerkt. Kort geleden zag ik de kans om mij bij het Tredion-team te voegen en die heb ik met twee handen aangepakt. Ik woon in Gorinchem en alhoewel ik geen echte bliek ben, voel ik mij er thuis. Samen met mijn man Joop en twee kinderen woon ik met veel plezier in Hoog Dalem. Nu ik ook in de stad mag werken, voelt het bij Tredion helemaal als thuiskomen. 

Aan mij is vanaf nu de taak om iedereen te laten zien wat Tredion allemaal te bieden heeft en hoe wij elke dag een stukje aangenamer maken. Ik heb er zin in!

Heb je tips of kan ik je ergens mee helpen? 

Mail mij!

Gerelateerde berichten

Leonie LR
icon-blogBlog

Aangenaam, Leonie van den Heuvel

Mijn naam is Leonie van den Heuvel en ik ben 1 november gestart bij Tredion. Ik treed in de rol van adviseur. Ik stel mezelf graag aan je voor.

Aangenaam, Leonie van den Heuvel
Femke Cornelissen
icon-blogBlog

Hoe ziet mijn Office365 werkdag er nou eigenlijk uit?

Welke Office365 applicaties gebruik ik nu zelf? Gebruik jij ook al Office365? Office365 helpt mij om slimmer samen te kunnen werken. Lees je mee?

Hoe ziet mijn Office365 werkdag er nou eigenlijk uit?